Yamaha My Garage mobil uygulaması ile motorunuzu kişiselleştirin. Benim Garajım

Yamaha Motosiklet tarafından mobil cihazlar için çıkarılan uygulama ile istediğiniz Yamaha modelini seçin ve Yamaha Benim Garajım 'da motorunuzu kişiselleştirin. Android ve IOS tabanlı işletim sistemlerinde çalışan uygulamayı cep telefonunuza ya da tabletinize kurabilirsiniz. 3 farklı kategoriye ayrılan uygulama da satışdaki birçok Yamaha modelini garajınıza ekleme şansınız var.

Yamaha motosikletinizi 3 boyutlu ve 360° oluşturabilirsiniz. Bir model seçin ve aksesuarlar ile motorunuzu kendi tarzınıza göre şekillendirin.

Kişiselleştirme için 3 farklı uygulama ve bu uygulamalar altında modeller şu şekilde sıralanıyor.

My Garage MT uygulaması

- MT-09
- MT-09 Tracer
- MT-09 Sport Tracker
- MT-09 Street Rally
- MT-07
- MT-07 Moto Cage
- MT-125

My Garage Supersport uygulaması

- R1
- R1 60th anniversary edition
- R1M
- R6
- R3
- R125

My Garage Sport Heritage uygulaması

- XSR700
- XV950
- XV950 Racer

Ipnxmv.jpg

kTRqSs.jpg

2eseyk.jpg

Uygulamaları telefon ve tabletinize indirmek için aşağıdaki linklere tıklayın.

IOS Uygulamaları

Iphone için

My Garage Sport Heritage

My Garage Supersport

My Garage MT

Ipad için

My Garage Sport Heritage

My Garage Supersport

My Garage MT

Android Uygulamaları

My Garage Sport Heritage

My Garage Supersport

My Garage MT

Yapmış olduğunuz kişiselleştirmeleri burada paylaşabilir ve kimin motosikletinin daha güzel olduğuna karar verebilirsiniz.
Yaptığınız motosikletlerin fotoğraflarını bekliyoruz. İyi eğlenceler.

Ekli dosyalar

• yamaha-my-garage-uygulamasi.jpg
    yamaha-my-garage-uygulamasi.jpg
    80.4 KB · Görüntüleme: 25,330
Moderatör tarafında düzenlendi:
gerçekten çok iyi bi uygulama yapmışlar. :cat: canım sıkıldıkca girer motor toplarım sonra ben bunu alamam der kapatırım :thumleft: :bestmt:

Bu tip şeylerde aklıma ilk gelen sahne :)

Kurabiye severmisin..?
severim
.....
....

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
İndirdim ben zaten motosikletler dışında birşeye baktığım yok :D artık burdan o model benim bu model senin takılırım.

Abi adamlar resmen farkı açıyor işte rakip firmalar ile budur yani olay :) Gerçekten hayran kaldım çok çok iyi

Abi adamlar resmen farkı açıyor işte rakip firmalar ile budur yani olay :) Gerçekten hayran kaldım çok çok iyi

Fark mı açıyor? Adamlar basit bir uygulama yapmış sadece. Uçak yakıtıyla çalışıp havalanan bir model yapsalardı şayet o zaman yorumuna katılırdım.

Mondial in de uygulama yaptığını düşün. Bu durumda kime farkı açmış olacak. Hero Push?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar