Ne cb250si allah aşkina ekonomisi disinda bir extrasi yok hatta onunda extrasi azaldi.acik ara mt25 güç tork konfor cüsse 2 silindir ayrica euro 4 ile birlikte 1 litre benzin tasarrufu.burasi biraz şaibeli cunku deneyen sanirim yok.eger haklilarsa 250cc.kategorisinde en iyi motor mt25.bakin r25 demiyorum cunku euro4 güncellemesi almadi r25 modeli.mt25den düşük torku.ayrica 2.elinin ve parçalarinin oturmasinida sayarsan cb250nin bir espirisi kalmaz.cb de bana gore naked degil baya baya caferace olucakken naked olmus bir motor gibi.cb250nin yakinda caferace modlari cikar çokta fena olucak bence.husquvarna vitpillen gibi.bu arada ktm duke 250 20.000tl fiyatiyla fp canavari olarak 2sindende öne cikiyor.ben senin yerinde olsam ya ktm 250 yada mt25 alirdim.simdiden hayirli olsun
MT 25 alıpta çok memnunum diyen kismeyle karşılaşmadım 2018 de abs geldi yazılım atıldı yakıt düşürüldü deniyor. Gözle görülür sadece abs eklendiğinden başka bir iyileştirme yok. Ne bakım aralıkları ne de ırc lastikleri. Bunları geç en azından bir led far ekle,göstergeye bir dış hava sıcaklığı ekle. Evet senelerdir mt25 piyasada ama kullanıcıların eleştirileri hiç dikkate alınmamış. İşçilik ve malzeme kalitesi de bence yamahanın gerisinde şasedeki kaynaklardan üzerindeki boyaya kadar. Herşeye rağmen 24650tl fiyatı var.
Cb250r da malzeme kalitesi işçilik muazzam.Yeni bir model farklı bir tasarım çok dikkat çekici.Tamamı led kaliteli bir aydınlatma sinyallerine kadar özenilmiş. Daha gelişmiş abs ve radyal frenleri ile çok uyumlu. Lastikler dunlop söylediklerine göre did zincir gibi artıları var. Üstelik 4 yıl sınırsız km garantili.
MT25 i test etme imkanım oldu çok konforlu ve alçak bir selesi ve yumuşak süspansiyonları var. Ama artçı için rahat değil. Bana oturma pozisyonu rahatsızlık verdi onun haricinde vites geçişleri debriyajı çok güzel.Frenler tutuyor mu evet tutuyor ama lastikler kayıyor özellikle ön fren yaptığımda lastiğin kaymasından dolayı tekrar risk almak istemediğim için basmadım.
Cb250r test etme şansım olmadı bayii de incelediğim kadarıyla oturma pozisyonu tam bana göre selesi biraz sert ve birazda yüksek,artçı selesi de aynı şekilde sert ama ilginçtir mt25 den daha rahat sanırım bunda mt de oval cb250r da düz bir tasarım olmasından kaynaklı.Fiyatı da 22600.
Objektif olmak gerekirse ben mt25 e neden 2 bin daha fazla ödeyeyim? Çift silindir diye mi? Bana o kadar hız lazım değil ki bana keyif konfor kalite uzun süreli garanti kullanırken keyif alacağım artçımın daha çok gezip bana eşlik edeceği yakıt tüketimi iyi bir motosiklet lazımsa ben bu iki seçenekten cb250r derim.
Almayı düşündüğüm çok beğendim bir motosiklet olmasına rağmen benim için özellikle kampa giderken malzemelerimi koyabilecek bağlantı olması lazım şu anda tek düşündüren konu bu 3lü çanta demiri yaptırmak lazım yanlara soft çanta bile koyamıyorsunuz eksoz büyük topcase bağlamak için de sele den sonra bağlantı yapacak bir kuyruk olmadığı için arka plakalık demirinden de destek alması lazım demir artçı pedlerinden bağlayıp gövdedeki alt plastik aksamlar sökülüp oralardan sağlam tutacak yerlerle arkaya kadar uzamalı ki sağlam olsun yoksa artçıyı da düşürebilir arkada çanta var diye yaplanıp yada topcase ağır malzemeler ile doldurulunca demir esneyip bükülecek yada vida yerlerini bozup can sıkıcı durumlara neden olacak.
Eğer benim gibi kamp festival artçılı tur düşünmüyorsanız cb250r kesinlikle tercih edilir.