Yamaha MT-25 (Siyah) için Kask Tavsiyesine ihtiyacım var !

Yamaha MT-25 (Siyah) için Kask Tavsiyesi istiyorum arkadaşlar.
- Renk: Motor siyah olduğu için kaskı da siyah almam ne derece doğru olur ? Zira motor da siyah olunca renkli kasklara pek sıcak bakamıyorum.
- Marka/Model: İcon Variant Ghost Carbon almayı düşünüyordum, simsiyah olmak trafikte sıkıntı yaratır mı bilemedim.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Görünürlük açısından bir handikap, mutlaka olur. Ayrıca siyah kasklar güneşi daha fazla çekip, daha fazla ısınacağı için, köpük malzemenin ömrü açısından dezavantaj yaşarsınız.

Uzerine su sari yeleklerden giyersen sorun olmazda yada montunda farkli birrenk olmasi lazim. Diger turlu gorunurlugun azalir. Mesala caberg in kaskinda sari renkler vardi o tarz bisey de deniyebilirsin. Ne kadar farkli renk giyersen o kadar daha guvenli olacagini dusunuyorum.

Fiyatı 3.500 olmasa agv project 46 tam bana gore idi.
Yok mu kask tavsiyesi siyah mt25 için ?

Ah bee. R25 için olsa tavsiye verebilirdim de mt25 için hiç kask bilmiyorum.

beyaz ya da siyah beyaz kask tavsiye ederim. Simsiyah olmak bulutlu veya akşam üstü saatlerinde özellikle asfaltta çok belli etmiyor.

Ben arai chaser v kullanıyorum parlak siyah aynı modelin mat siyahıda var bak istersen. Bende siyah motor , siyah ekipman yaptım görünürlük azalıp, kaza yapma oranı yükseliyormuş. Öyle diyorlar.

öncelikle hayırlı olsun mt 25 fabrika çıkışı lastikler nasıl
İlk gelen partinin 2015 çıkışlı olması sebebiyle henüz motoru satın almadım. Yeni gelecek olan 2016 parti'yi bekliyorum. ( Yeni gelecek 2016'lar 1.000TL den fazla zam yerse tercihimi Duke 250 ABS + İcon airframe pro halo carbon 'dan yana kullanacağım)

mt25in max torku yüksekte mi veriyor
Evet max torku yüksek devirde veriyor. Ben düşük CC'deki motorlara +600 lüklere geçiş aracı olarak baktığımdan MasterOfTork beklemiyorum.

Sizce bu kasklar nasıl olur siyah MT25'de ? Yada başka tavsiyeniz var mı ?
AGV Corsa Velocity White/Black/Red , https://www.youtube.com/watch?v=w1f1x-BzLGg
AGV K-5 Deep Full Face , https://www.youtube.com/watch?v=EcwPPN4iuNg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yol yakınken duke geri...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar