- Konu Yazar
ister 50 cc ister 125 ister 600 vb. cc farkı olmaksızın senin sevdiğin motosiklet en iyi motosiklettir
eğer o motosikletten zevk alıyorsan boşver onu bunu sadece sür gitsin![]()
Kesinliklee
ister 50 cc ister 125 ister 600 vb. cc farkı olmaksızın senin sevdiğin motosiklet en iyi motosiklettir
eğer o motosikletten zevk alıyorsan boşver onu bunu sadece sür gitsin![]()
karar verince buraya yazın lütfen
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:58 ----------
Çok iyi bir yorum olmuş teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:00 ----------
O İrc’ler çok yüreğimi hoplatmıştır.Hafif frene dokunuyon hemen sağa sola atma eğiliminde oluyor.Bilmiyorum belki ben acemiyimdir.Yani fıtı fıtı sürüp tadını çıkaranlardanım.125’in 0-80’i 8 saniye.Kendimde test etmiştim.Şu an ortalama bir araba 10-11 saniyede çıkıyor o hıza.Yani şehir içi yeterli gibi.
r25’te o hızlanma isteği bende rahatsızlık yaratıyordu.Bas gaza! Basss!! Diye diretiyor resmen.
Dostum yaklaşık 10 bin km dir sürüyorum. İnan rüzgar dışında no problem . 50 tl ye 400 km gitme opsiyonun var abartmadan gidersen. Gaz tepkisi cbr 250den güzel. frenler keza abs olsa süper bende yok. Duruşu efsane zaten herkes kaçlık diye soracak. 125 dediğinde inanmayacaklar.
https://resmim.net/f/emqLbu.jpg