88den kapi acilir 2018 sene sonu yine dolar euro patladigi gibi 100leri goruruz babam. Benim Yamaha'yi birakip avrupalilara gecmeme en buyuk nedenlerdendir bunlar.
Kafa sallayan, sorunlu amortisorlu, mt-07 sele kalitesinden devsirme koltukla motor satarak, ustelik bunu gunumuz fiyatiyla 60 bin liralara vurdurarak kitleyen Yamaha'dan biktim.
Tracer GT en basinda olmasi gereken tracerdi. Simdi degil. Hayatta isim olmaz hele ki getireceklerini dusundugum fiyatlara giderim H2ye falan binerim.
Mesela Mt-07den sonra mt-125 cikardilar, cok guzel karter korumasi ve monoblok frenleri vardi. Ne alaka? Mt-07ye neden monoblok fren ve karter koruma koymadin Yamaha, da bize bi karter korumayi 900 liraya sattin? Sonra Traceri MT-07 selesiyle super tenereden caktigin gostergeyle yaptin. O zaten olmadi. En son simdi GT cikarip halihazirda tracer sahiplerine kufur ettirmekten baska bir sey yapmiyor.
Yamaha gercekten kufur ettiren bir marka, bir Honda oyle degil mesela istikrarlilar en azindan.
Yamahaya dair son sey elimde scooteri kaldi onu da gondereyim diye bekliyorum.
Oh, iyi gomdum.
doğru söze bir şey diyemiyor insan, fakat avrupalı markaların da servis, bakım ücretlerini düşününce noluyor diyorsun