Mivv egsoz un açık yani db killer sız hali akrapovic den çıkan ses kadar,db killer takıldığında daha azalıyor gibi sanki videolarda ama canlısını duymak lazım videodan yanıltıcı olabilir..
Hayırlı satışlar sizlere,,bu ara piyasa bir hayli durgun, tabiri caizse millet afalladı kur artışı tam oturmadı sanki henüz..Bayilerde kalan 2016 lar satıldıktan sonra biraz daha oturur fiyatlar bence..
Birde özellikle gidonda çok vuruntu oluyor,,çukur kasis vb.geçen eski motorumu kullandım x10 350 tracerdan sonra pamuk gibi geldi titreşim ve vuruntu bakımından,
Benim motorun üzerinde hala dunloplar var lastik değişiminden sonra titreşim azalması ve konfor artışı yaşadınız mı acaba?
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:41 ----------
Tracer a talep var bence,hiç ummadığım yerde yanıma birileri yanaşıp tracer mı,900 lükmü bende düşünüyorum diye yanıma yanaşıyor bilgi almak istiyor,ama bence kur artışından dolayı aniden artan fiyatlar ve birkaç ay önce ilanlarda 30-32 bine satılık tracer ları görenler için bir afallama ve kararsızlık dönemindeyiz..