Yamaha MT-09 SP Gen3 ve Gen4

Herkese iyi forumlar.

Uzun süredir araştırıyorum fakat MT-09 SP Gen 4 ü inceleme fırsatı bulamadım. Kozmetik olarak far yapısı sele değişikliği vs. olarak değişime giden bir önceki jenerasyonundan farklı duran MT-09 hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum.

Şahsi yorumum yeni kasa MT-25 e benzemiş far modeli fena durmuyor açıkcası ama Gen2>Gen4>Gen3>Gen1 olarak sıralıyorum.

Gen4 kullanmış beğenmiş veya beğenmemiş kişiler tecrübelerini yazarsa eğer bizde nasiplenmiş oluruz.

Motosikleti
MSX-125 & X-Pulse 200 & Hornet 750
Gen4'un oturuş pozisyonu galiba daha sportif. Gen3 biraz daha supermoto tarzı, biraz daha dik oturuş. Denemek nasip olmadı ama benim araştırmalarımdan anladığım en önemli fark bu.

Gen 4'te ayrıca gördüğüm kadarıyla brembolar eklenmiş Gen 3 te yoktu diye biliyorum.

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
Bende düz gen 4 var. Net daha sportif, daha atik, kullanımı viraj kabiliyeti çok çok daha iyi önceki serilere göre.

Özellikle bu kasada SP dolu dolu, rakibi 765rsten bence net daha iyi bir makina.

Limitör yok top speed 259 yaptım ben. Ekran vs muazzam daha güzel, motor daha yakışıklı, daha iyi hatlara sahip.

Motorun IMU su çok iyi çalışıyor, özellikle wheelie control inanılmaz iyi. Frenleri baya iyi, SP de net daha iyidir.

Bundan önce bende 765rs vardı, yerini aratmadı. Keşke SP alabilseydim tabi ki ama bunu bulabildim.

Ayrıca hangi fiyattan alacaksınız bilmiyorum ama artık yamahalar gereksiz pahalandı.

Herkese iyi forumlar.

Uzun süredir araştırıyorum fakat MT-09 SP Gen 4 ü inceleme fırsatı bulamadım. Kozmetik olarak far yapısı sele değişikliği vs. olarak değişime giden bir önceki jenerasyonundan farklı duran MT-09 hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum.

Şahsi yorumum yeni kasa MT-25 e benzemiş far modeli fena durmuyor açıkcası ama Gen2>Gen4>Gen3>Gen1 olarak sıralıyorum.

Gen4 kullanmış beğenmiş veya beğenmemiş kişiler tecrübelerini yazarsa eğer bizde nasiplenmiş oluruz.
Gen 2>gen 4>gen1>gen3 kozmetik olarak
Ama gen4 baya kullanıcı yönelikli

Motosikleti
Ducati Multistrada V2S 2025, Peugeot Django 125 2024
ilk büyük cc olarak gen4 almıştım. önceki serilerini kullanmadım. km olarak tecrübem yeterli ama büyük cc ilk motorum için bir süre tedirgin kullandım sonra alıştım elektronikleri de gerçekten çok iyi yapıyor işini. gidişi duruşu özellikleri çok iyi ama oturuş pozisyonu ben rahat edemedim. racing oturuş tabiki değil ama dik oturuş desen değil. sonra anladım ki naked bana göre değil arka çanta ve oturuş tarzı için vazgeçtim sattım. ama gidişi frenleri ve donanım olarak gerçekten çok başarılı. yaklaşık 2500 km kullandım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar