yamaha mt-09 motorum evin önünden çalındı

arkadaşlar herkese merhaba ismim serkan cuma gecesi 1.levent nispetiye mah engin sitesinde apartmanın bahçesinden motorum çalındı demir cam koruyucuya kalın zincirle kilitlenmesine rahmen alıp götürmüşler zinciride bırakmamışlar parmak izi vs bırakmamak için herhalde gören duyan olursa bilgilendirirse sevinirim 2014 model turuncu abs li mt-09 depo kapagının 2 kenarındada ufak boya kalkması var yan sanayi akropoviç egzoz var dikkatini çeken olursa bu numaradan ulaşabilir 0532 260 88 33 teşekkürler...

lEA4dX.jpg
[/url][/IMG]
VEjB0n.jpg
[/url][/IMG]
nE4yR0.jpg
[/url][/IMG]
vZ3ybv.png
[/url][/IMG]

plakada : 34 TA 9293

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun öncelikle.
Kusura bakmayın ama, kapalı bir garajiniz olmadan motosiklet almak resmen hirsizi davet etmektir. Heleki mt09 alacak durumunuz var ise kapali bir garaj yada depo tutmamak, tamamen sizin vurdumduymazliginiz. Ben 15 yildir depo kirasini bosuna odemiyorum, bir alt kademe motora binip muhakkak kapali garaj edinmeniz lazimdi.
Ha diyeceksiniz hirsizin hic mi sucu yok, malesef gunumuz gercekleri boyle. Boyle kaliteli ve pahali bir yeni model motosikleti olupta,garaj bulmamanin cezasini cekiyorsunuz.

İnsallah bulunur diyecegim, ama hic zannetmiyorum.

genelde iş yerimde duruyordu mecburiyetten bazen apartmanın dış kapısından içeri alıp bahçeye kilitliyordum dış kapıdan girip motorumu alıyorlar ayriyetten benim daha önceki motorum 7 sene durdu 2 sene hiç kıpırdatmadığım olmuştur aynı yerde. olacaga care yok aglıcak bişeyde yok ben sadece gören olursa yardımcı olsun diye yazdım yoksa saglık olsun...herkese teşekkürler

Geçmiş olsun öncelikle.
Kusura bakmayın ama, kapalı bir garajiniz olmadan motosiklet almak resmen hirsizi davet etmektir. Heleki mt09 alacak durumunuz var ise kapali bir garaj yada depo tutmamak, tamamen sizin vurdumduymazliginiz. Ben 15 yildir depo kirasini bosuna odemiyorum, bir alt kademe motora binip muhakkak kapali garaj edinmeniz lazimdi.
Ha diyeceksiniz hirsizin hic mi sucu yok, malesef gunumuz gercekleri boyle. Boyle kaliteli ve pahali bir yeni model motosikleti olupta,garaj bulmamanin cezasini cekiyorsunuz.

depo yoksa?

Geçmiş olsun öncelikle.

Motorlar sipariş üzerine çalınıyor. Birilerinin ucuz mt09 parçasına ihtiyacı olmuştur yakın zamanda.

Forumdan Uzaklaştırıldı

Depo yoksa kiralayacaksin. Her yer kucuk dukkan, depo dolu, mahalle aralari, apartman altlari. Kepenkli tek girisli, ben yillardir kiraladigim.depoda tutuyorum, hem iceride kilitli motor demire 2 yerden, demir depo kapisi var, ustune birde kepenk var. Ha calinmazmi, istedikten sonra siz uyurken, uzerinizdeki atleti bile calarlar ama, caydirici iste, kapali yer, adam ne ile karsilacasacagini bilmiyor. Kepengi yaglamam acarken bel fitigi olursun, sesten ortalik ayaga kalkiyor, ardindan demir kapi, ardindan 2 yerden yere sabitlenmis motor. Bunlar caydiricilik işte.

Motosiklet almadan koyacak yere bakacaksin, once yer sonra motosiklet, sokakta birakilacak arac degildir motosiklet. Malesef biraz tuzlu bir hobidir maddi acidan.

Depo yoksa kiralayacaksin. Her yer kucuk dukkan, depo dolu, mahalle aralari, apartman altlari. Kepenkli tek girisli, ben yillardir kiraladigim.depoda tutuyorum, hem iceride kilitli motor demire 2 yerden, demir depo kapisi var, ustune birde kepenk var. Ha calinmazmi, istedikten sonra siz uyurken, uzerinizdeki atleti bile calarlar ama, caydirici iste, kapali yer, adam ne ile karsilacasacagini bilmiyor. Kepengi yaglamam acarken bel fitigi olursun, sesten ortalik ayaga kalkiyor, ardindan demir kapi, ardindan 2 yerden yere sabitlenmis motor. Bunlar caydiricilik işte.

Motosiklet almadan koyacak yere bakacaksin, once yer sonra motosiklet, sokakta birakilacak arac degildir motosiklet. Malesef biraz tuzlu bir hobidir maddi acidan.

Sizin gibi zincir bile yağlamakla uğraşmam diyen birisi için, motoru bağla, kepenki aç fıtık ol vs. vs. şaşırtıcı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sizin gibi zincir bile yağlamakla uğraşmam diyen birisi için, motoru bağla, kepenki aç fıtık ol vs. vs. şaşırtıcı.

Malesef öyle, Kasko yaptırmıyorum artık, çok sık motosiklet değiştiriyorum, uğraşı ve zarar yazıyor. gerçi kasko yaptırırkende depom vardı, bir süredir daha korunaklı hale getirdim. Sitelere apartman bahçelerine kesinlikle güvenilmez, alıp giderler, güvenliklerin ruhu duymaz.

Zincir yağlama değil sadece, yıkama dahil yapmam, elimi sürmem :) bu konuda gayet ciddiyim çevremdekiler bilirler. Zamanında çok uğraştım, çok spesifik işler harici dokunmuyorum motoruma artık. Bütün takım taklavatı dağıttım, bıkkınlık geldi resmen. Haftada yarım gün motora biniyoruz onunlada uğraşmak istemiyorum açıkçası.

Ha unutmadan lastikçim var havalarada o bakıyor. Servisede hep arkadaşlarım götürür hafta içi, benzinlerini atarım hem o gün motorla gezerler, hem bakıma sokarlar. Motosiklet hem zaman hem maddi açıdan külfet, ama elimden geldiği kadar imkanlarım dahilinde zaman külfetini alt etmeye uğraşıyorum.

F54

geçmiş olsun
bu işin en kolayı kasko dur
senede 1000 1500 arası demek aylık 150 ye gelir her şeyi kapsayan bi poliçe ile rahat rahat uyuyabilirsiniz
ben yaptırdım kontak üzerinde çalınma dahil kapsıyor
çalmazlar şerefsizler

geçmiş olsun.kim bilir nasıl alındı belkide kredi çekildi halen taksitleri ödeniyor yazık günah

Geçmiş olsun. Alarmlı disk kilidi olmazsa olmazdır. Cebinize bile sığacak büyüklükteki bu kilidi almaktan ve kullanmaktan sakınmayın.

Moderatör
Malesef öyle, Kasko yaptırmıyorum artık, çok sık motosiklet değiştiriyorum, uğraşı ve zarar yazıyor. gerçi kasko yaptırırkende depom vardı, bir süredir daha korunaklı hale getirdim. Sitelere apartman bahçelerine kesinlikle güvenilmez, alıp giderler, güvenliklerin ruhu duymaz.

Zincir yağlama değil sadece, yıkama dahil yapmam, elimi sürmem :) bu konuda gayet ciddiyim çevremdekiler bilirler. Zamanında çok uğraştım, çok spesifik işler harici dokunmuyorum motoruma artık. Bütün takım taklavatı dağıttım, bıkkınlık geldi resmen. Haftada yarım gün motora biniyoruz onunlada uğraşmak istemiyorum açıkçası.

Ha unutmadan lastikçim var havalarada o bakıyor. Servisede hep arkadaşlarım götürür hafta içi, benzinlerini atarım hem o gün motorla gezerler, hem bakıma sokarlar. Motosiklet hem zaman hem maddi açıdan külfet, ama elimden geldiği kadar imkanlarım dahilinde zaman külfetini alt etmeye uğraşıyorum.

Bende sizi emekli albay falan zannediyordum.
Meğer baya baya işi gücü olup vakti olmayan biriymişsiniz.

Allah belalarını versin. Geçmiş olsun size. Gördüğüm mt 09 lara daha dikkatli bakacağım. İnşallah bulunur.

Bu konularda tek suçlu hırsızdır. Kimsenin içini karartmaya gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar