Yamaha Yamaha MT-09 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Varsa delikanlı hafta sonu motorunu alıp kartepe yoluna gelsin burda yazmakla olmaz..Motorum ybr 250 top speed 299+ o kadar :queen:

Neyse neyse kış günü içimiz ısınsın :)

vh2wv.jpg

Yamaha, aksesuar fiyatlarını belirlerken, sevgilisinin gerdanlık fiyatları ile motosikletlerin aksesuarlarının fiyatlarını aynı değerde görmüş. :cherry: nasıl olsa motoru veren allahım aksesuarını da verir demiş. Arkadaşlar, yamaha ya bol bol ödeme yapmak lazım ki aksesuarları size versinler. Bursa da otomotiv sektörü iyidir keşke birileride motosiklet aksesuarları üretse oralarda.

Ben Mondial mct den hyosung gv 250 ye geçtiğimde, hyosung bana sıfır titreşim gibi gelmişti, hiç titreşim falan hissetmiyordum, performansına ise oha demiştim ki aslında ikisinde 250 cc aletler. yaklaşık bir sene ER6 kullandıktan sonra, gv 250 ye oturunca bu nebiçim titreşim be arkadaş dedim. Daha sonra arkadaşların F650, ER5 gibi daha büyük motorlarını kullanınca bu ne arkadaş bu kadar güce ne gerek var falan diye dusunmustum, ilk bindiğimde ER6 benim için dünyanın en hızlı motoruydu, gazı açtığımda uçuyormuş gibi hissediyordum :) Simdi daha hızlısı, daha güçlüsü olabilir diye düşünüyorum. Gerçi bu işin sonu yok, her zaman illaki daha hızlısı çıkar.

MT 07 fiyatları çoğu markayı kendine getirir mi, ben de ilk olarak böyle düşünüyordum ama Ankara da Kawasaki bayisine bu fiyatları sorduğumda, (abs li ER6 N ile MT09 nerdeyse aynı fiyat, 300-400 lira falan fark var, kaldı ki er6 nın eşdeğeri zaten mt07) maalesef indirim yok ama bankadan kredi kullandırıcaz, anlaşmalı bankalar falan olucak demişlerdi. Yani halen indirim düşünmüyorlar, inşallah Yamaha bu fiyata çıkarır da herkes bi şapkasını önüne koyup düşünür, ulan bu adamlar bu fiyata bu motoru satarken biz nası bu kadar yüksek fiyata bizim motoru satacaz diye.

Satamayacaklar sayın abim-sinek avlayacaklar...dikkat edin nc700x fiyatına (çıktığından beri 20binden-24bin oldu)-iteleminasyon o biçim,seneye 750x(50cc dopingle)herhalde 25'i geçer...zaten Honda'nın 2'nci büyük bayisi(anes motora)'a sorduğumda nc'nin satışları nasıl diye...yok alan,satışları durma noktasına geldi,dedi....yeni açılan mağazasının showroom'unda en fazla nc serisi vardı(cbf150 ve cb125e'den bile fazla)...:)

---------- Post added at 00:21 ---------- Previous post was at 00:16 ----------

Racing blue^^amazing...:thumleft:

yanlız sizde gösterip vermiyosunuz :) biraz daha foto koysanız da tadı damağımızda kalmasa zaten toplasan sanırım 2 kişide var :)

oooo şenlik var :)

La arkadaş bu kadar tatava niye yapıyorsunuz,gidin motorunuza binin yok o viraja daha iyi giriyo yok o 100 km hıza 5 saniyede çıkıyor diye diye ömrünüzü yediniz bitirdiniz. Hep bi kulp takma peşindesiniz ya :)

Başka bir forumda Vstrom aldık enduroya geçtik dedik ulan nerdeyse döveceklerdi Vstrom enduro değilmişte,arazide gitmezmişte fişmekan :) Abicim zaten 250 kg motorla cross yapacağğğ değiliz :) Raaad olsun,baktın çakıllı,toprak kötü yolda gidelim tamam bana göre endurodur.net yani :)

Kısacası bence yerler az kuruyinca bi Şile yapak bırakın bu tencere tava işlerini :)

15 aralık pazar günü uygun mudur? Ben gideceğim. İsterseniz beraber gideriz

bugün moda tarafında gördüm motoru, fotoğraflardan çok daha güzel alet kesinlikle. sadece sesi biraz cılız geldi oda halledilebilir bir olay. alanlara hayırlı olsun

herseyı gectım de sesi cok hosuma gıttı meretın :) maasallah mehmetim tekrar. hayırlı olsun.

936039_10151911177528422_1915222999_n.jpg

1510542_10151911177673422_100216484_n.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar