Ben Mondial mct den hyosung gv 250 ye geçtiğimde, hyosung bana sıfır titreşim gibi gelmişti, hiç titreşim falan hissetmiyordum, performansına ise oha demiştim ki aslında ikisinde 250 cc aletler. yaklaşık bir sene ER6 kullandıktan sonra, gv 250 ye oturunca bu nebiçim titreşim be arkadaş dedim. Daha sonra arkadaşların F650, ER5 gibi daha büyük motorlarını kullanınca bu ne arkadaş bu kadar güce ne gerek var falan diye dusunmustum, ilk bindiğimde ER6 benim için dünyanın en hızlı motoruydu, gazı açtığımda uçuyormuş gibi hissediyordum

Simdi daha hızlısı, daha güçlüsü olabilir diye düşünüyorum. Gerçi bu işin sonu yok, her zaman illaki daha hızlısı çıkar.
MT 07 fiyatları çoğu markayı kendine getirir mi, ben de ilk olarak böyle düşünüyordum ama Ankara da Kawasaki bayisine bu fiyatları sorduğumda, (abs li ER6 N ile MT09 nerdeyse aynı fiyat, 300-400 lira falan fark var, kaldı ki er6 nın eşdeğeri zaten mt07) maalesef indirim yok ama bankadan kredi kullandırıcaz, anlaşmalı bankalar falan olucak demişlerdi. Yani halen indirim düşünmüyorlar, inşallah Yamaha bu fiyata çıkarır da herkes bi şapkasını önüne koyup düşünür, ulan bu adamlar bu fiyata bu motoru satarken biz nası bu kadar yüksek fiyata bizim motoru satacaz diye.