Yamaha MT 07 Tracer Geliyor

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yamaha MT 07 Tracer modeli İtalya'da objektiflere yakalandı. Yan çanta, daha konforlu görünen sele, daha yüksek gidon ilk etapta göze çarpan detaylar.

MT-07 Tracer yarım karenaj ve tur camıyla MT-07'nin touring versiyonu olacak.

Motosikletin 2016 yılında satışa sunulması bekleniyor.

mrQTzc.jpg

WWxSLa.jpg

V6RDI3.jpg

Ekli dosyalar

• yamaha-mt-07-tracer-2016.jpg
    yamaha-mt-07-tracer-2016.jpg
    74.5 KB · Görüntüleme: 42,660
Moderatör tarafında düzenlendi:
daha çirkin olabilir miydi diye düşünüyorum ama hayal gücüm yetmedi. her şeyiyle naked olarak üretilmiş motora garip bir kafa grenajı takmak o motoru enduro ya da touring yapmıyor bana göre. clio yu suni şekilde sedan yapmak gibi.

daha çirkin olabilir miydi diye düşünüyorum ama hayal gücüm yetmedi. her şeyiyle naked olarak üretilmiş motora garip bir kafa grenajı takmak o motoru enduro ya da touring yapmıyor bana göre. clio yu suni şekilde sedan yapmak gibi.

daha çirkini yapılamaz :cat:

Farlar hariç güzel olmuş. MT-09 Tracer gibi artçı selesi ayrık değil.

Moderatör
Seri üretimi başlamamış araçları trafikte test ederlerken sağını solunu bantlarlar, markası, modeli vb. belli olmaması için.
Ve genellikle yakalanırlar niyeyse :)

Yahu tipi falan belli olmasın diye bantlamışlar her yanını. Sadece farda ufak bi delik varki aydınlatma sağlasın diye.

Bunun gibi.
2013-ford-fusion-spy-photo-placement-626x382.jpg

dun konusunu ben acicaktim mobilden ugrasamadim.

Bu arada bi mt-07 sahibi gorunmeyen tasarimi yadirgamis ve daha cirkin olabilirmiydi demiş.
:) clio symbol benzetmesi yapmis. nc de naked ve dual sport var ayni şase ile, fz8 ve fazer var. Mt-09 tracer ne kadar cirkinse bu da o kadar cirkin olabilir sonucta. alt model oldugu icin bi miktar gosterissiz olur belki o kadar.

Ayrica mt-07 o asiri cirkin ve asagida on fari ve R6 gibisivri kuyruk ve selesi ile cirkinlikte cigir aciyor. 2000 medol Z750 nin tasarim ogeleri belki bunlar ama ciddi cok gozu tirmalayan zayiflikta ve cilizlikla uygulaninca olmasaydi dedirtiyor. duke200 bile kendi icinde tasarim butunlugu ile cok daha basarili.

Mt-07 alirmiyim. sisik olmayan fiyati ve 75 beygir optimum gucu icin alirim. goruntu 5 fiyat/fayda 8 .

şu motorlari biraz kasli yapin varsin 5 kg fazla olsun yahu!

24bin civarı bir fiyatı olursa yok satar. Tasarımı çok güzel olacak belli. Nc'ciler er6f'ciler asıl şimdi düşünsün :mrgreen:

Yamaha güzel bir alternatif daha sunuyor. V-strom, Versys, NC 750 ye bir alternatif olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar