Arkadaşlar kontak açıldığında (gösterge gidip gelirken) gelen bir ses vardı, o ses kesildi. Pek hayra alamet olmadığını düşünüyorum. Bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar kontak açıldığında (gösterge gidip gelirken) gelen bir ses vardı, o ses kesildi. Pek hayra alamet olmadığını düşünüyorum. Bilgisi olan var mı?
Fiyatı çok yazmışsın, 20.000TL' ye verirsen alalım arkadaşa Pazartesi...
20bine bulursanız bi tane daha alırım ben.
20bine bulursanız bi tane daha alırım ben.
433947372 ilan numarası bu. Meselaa.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:33 ----------
433947372 ilan numarası bu mesela.
Çok o rakama, şimdi bunun tartışmasını yapmanın alemi yok. Fiyatı beğenirsen alırız, beğenmezsen yapacak bir şey yok. 25-26' ya MT-09, Z800 veriyorlar. Şimdi bunlara neree MT-07 nere...
40Bine gelmiş, bir kerecik sağa yatmıştır eminim o da olduğu yere. Hatta belki keyfe keder boyalıdır.433947372 ilan numarası bu. Meselaa.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:33 ----------
433947372 ilan numarası bu mesela.
Size mt9 ile mutluluklar.Çok o rakama, şimdi bunun tartışmasını yapmanın alemi yok. Fiyatı beğenirsen alırız, beğenmezsen yapacak bir şey yok. 25-26' ya MT-09, Z800 veriyorlar. Şimdi bunlara neree MT-07 nere...
Katılıyorum size. :cat:2 motor arasındaki tek ortak yan mt-07 olmaları. Ne model ne km denk değil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:12 ----------
Zaten fiyatın tartışılacak bir yanı yok, fiyat size yüksekse gidin 2 daha koyun mt-09 alın.
cırmasın o kediMonster Mt-07 yanında kedi gibi kalır:cat:
Selam arkadaşlar yaklaşık 3 hafta kadar önce aranıza katıldım, mt 07 abs li modelini aldım arkadaşımdan. ön tekerden fare vikirdemesi gibi bi ses geliyor arada balatalar yeni , acaba rulman olabilir mi? tecrübe etmiş biri varmıdır forumda.