Bu motorlarin arasina bide 600f hornet koysak nasil bir sonuç çıkar acaba.
Evet en ihtiyarı bu olacağı için kimse dönüp bakmaz.
650F desek gideri var..
Bu motorlarin arasina bide 600f hornet koysak nasil bir sonuç çıkar acaba.
Mt07'lerin yıllık vergileri ne kadar?
Arkadaşlar selamlar,
Bugün duran trafikte arabaların arasından yavaş yavaş giderken bir arkadaş yolun ortasında kapıyı üzerime açıverdi. Normalde her an biri kapıyı açacakmış gibi dikkatli giderim ama belki bu sefer ben daldım
Her neyse ön farın etrafındaki siyah plastik parçada ufak bir beyaz leke oldu. Boyası kalktı sanırım. Bu beyaz lekeyi giderebileceğim bir yöntem var mıdır bilir msisiniz? Yoksa nazarlık mı diyeceğiz?![]()
bir arkadaş yolun ortasında kapıyı üzerime açıverdi.
Vergi bakımından mt-7 akıl işi değil.
Hep yazdım 1000cc makina ile aynı vergiyi ödüyoruz.
650 cc den yukarıya çıkmayacaksın, 650cc ile 700cc arasında da zaten aman aman bir fark yok.
50 cc yüzünden 623 TL ödüyoruz
650cc makina olsa 243 TL ödeyecez.
Aradaki farka bakarmısın.
Kısaca kesinlikle değmez..
Honda 650F alacaksın rahat edeceksin..
seviyeli birlikteliğimizin ardından mt 7 ile yolları ayırdık. satmamın 2 sebebi vardı birincisi altımda çok küçük görünüyordu, (boy 187), ikincisi de abs siz olması. dengesiz sürücülerin olduğu trafikte torku ve beygiri yüksek motorlar için abs şart oğlu şart. mt 7 de sonuçta şehir içi motoru.
tam dağ bayır yapsam, tenere mi alsam diye düşünürken bir abimiz abs li, aksesuarlı teneresini satmaya karar verdi ve düşünmeden aldım çok memnunum.
mt 7 kolay satılan bir makine bu arada, saçma sapan rakamlar istemezseniz benim gibi 2 günde satabilirsiniz.
ben geçen hafta absli night fluo satın aldım 226 tl sigorta ödedim.