Monster 2009'da piyasaya çıktı, çıkış tarihi farketmiyor, dünya çapında oldukça popüler bir motor olduğundan aksesuarı da bol,monster sahipleri motorlarını kişileştirmeye meraklıdır.Şuan kullandığım fazer 2010'da piyasaya çıktı ama hala daha ufak tefek aksesuarları piyasada,bu işin yılla alakası yok. Ducati,stil motorudur, 1990'lı yıllarda ilk jenerasyonu çıktığında kendi klasmanında çığır yaratan monster,yıl 2014 olmasına rağmen aynı çizgilerini korumaktadır ve çok iyi satış rakamları yakalamaktadır. Japonlarda ise olay bambaşkadır, bir jenerasyon çıkar, 2. jenerasyon bambaşka bir motordur ama model etiketi aynıdır. 25-26 rakamlarına bakmayın,isteyen istiyor ama satılan rakamlar onlar değil. 23-24'e monster 1100'ler gidiyor. Herneyse burası MT-07 forumu Ducati ile ilgili daha fazla şey yazmaya gerek yok....Arkadaşım 2 ayı geçti hala daha MT-07'sini bekliyor. Bende bir örnek vereyim benim Fazer 8'in katlanma mekanizması bozuldu,ayna komple değişti! Dandirik aynanın teki 180TL ve sağolsun Yamaha Türkiye aynamı 3 ayda bana ulaştırdı, düşünün yamaha stoğunda bir ayna bile yok. Bilseydim aynı fiyata kendim yurtdışından 1 haftada getirirdim. MT-07 alan arkadaşlar emin olun,şuan yamaha'nın elinde mtorunuzla ilgili çöp dahi yoktur!
valla şuan çoğu yamaha bayine motorlarla birlikte aksesuarları geldi. hatta taktıranları da bu sayfaları okuduysanız görmüşsünüzdür.
bununla birlikte daha inanılmaz yeni bir motosikletten bahsediyoruz .. mt-07 bence diğer yamaha ürünlerine pek benzemeyecek çok fazla tutuluyor tutulmaya devam edecek ve işler böyle oldukça bence yedek parçalar da buna göre kolaylaşacak. ha umarım kimsenin asla ihtiyacı olmaz orası ayrı. ama yeni bir motor için çöp yoktur o yoktur demek anlamsız geliyor.. ha 2 sene geçer hala bir çöp bulamıyorsak ozaman gelir yazarsınız bizde haklısınız deyip size katılırız. hayatımda hiç monster sürmedim çok severim kendisini ama nasıl oluyor nekadar basarsan bas 5.5uğu geçmiyor bir tek orasını anlamadım?
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:45 ----------
şimdi fuelyden bakttım da bu sakin kullanımda mı yok basarak mı anlamadım ama neyse
birileri artık bikaç egsoz çıkarsa da baksak seslerine ya demi