ben almayı düşünüyorum aslında ama hala emin olamadığım bazı noktalar var. motorun sağlamlığından ya da performansından yana bir sorunum yok ama uzun yol performansı beni meraklandırıyor. 2 silindirli bir motor, yorar mı, titretir mi artçıyı çok bilemedim. çanta koyup yüklesek "ver elini antalya" yaptırır mı acaba. alternatif olarak cbf 600 lere bakıyorum, şehir içinde kullanırken zorlar mı diye düşünüyorum. bugün mt3 sahibi biriyle konuştum, kendisi uzunyol yapmış öyle çok yorucu değildi diyor ama bir yandan da satmak istiyor b*k sürmemek için mi öyle demiş de olabilir. velasıl kelam, kafama çok yattı bu motor, tarzı havası güzel. yedek parçası servisi sigortası verigis pahalı mıdır bilemem
uzun yol performansı tab ki touring motorlar gibi olmaz.fizik kurallarına ters birkere.yalnız bu arkadaşa bir sürü aksesuar hazırlamış yamaha.parayı burdan kıracak heralde
bu motosiklete alttaki videoda göründüğü gibi, konfor selesi,tur camı,kaliteli bir topcase aldığınızda, uzun yola çıkmamak için ben bir sebep göremiyorum.ama şehiriçinde motorun havası kaybolur.en azından tur camını çıkartıp naked havasını yerle yeksan etmemiş olurum.
http://www.youtube.com/watch?v=d-4AA2lAa7E