linktekiler kullanıcı görüşleri... karşılaştırma bulamadım doğrusu birde şöyle bir video var.
türkiye yollarında kullanılıpta biri yorum yapmadıkca bizim araştırmalarımız boş. yollarımız malumunuz![]()
linktekiler kullanıcı görüşleri... karşılaştırma bulamadım doğrusu birde şöyle bir video var.
türkiye yollarında kullanılıpta biri yorum yapmadıkca bizim araştırmalarımız boş. yollarımız malumunuz![]()
yüzdelere bakarsan evet ama türkiyede hiç satan yok.tahminimce hamuru yüzünden ülkemizde tutulmuyor michelin olmasında fayda var.
haklısın kardeşte bizde bilmediğimiz için tahminizce ve değerler üzerinden konuşuyoruz zaten öyledir böyledir diyen yok zaten. tahminimizce yaniNeden? Lastik tamir için servis mi gerekiyor? Niye bu kadar takıntılı bir milletiz anlamıyorum. Veriler yorumlar bile daha iyi bir lastik olduğunu gösterirken. Şimdi de lastik şu ise iyi, bu ise kötü tartışması çıkar. Kimse doğru düzgün bilgi,tecrübe sahibi olmadığı konularda atıp tutmasın lütfen.
Ne çektin be MT07.
http://www.youtube.com/watch?v=DQ3f4gwjcOQ
bugün delta'da sordum, şimdi kaparo versek mayıs sonu haziran ortası gibi gelir diyorlar..
bu fiyata daha iyi bir seçenek yok gerçekten de..sanırım ben de şu renkten alıcam..
motorlarını alanlara da hayırlı olsun bu arada..
[url]http://i.hizliresim.com/oQYAMQ.jpg[/url]
bu renk katalokta yok ya yeni farkettim ama güzel renkmiş.
sen motoru teslim aldın kullandın yani. yorum alalım lütfenBen gri aldım abs siz
Dikkatli sür...Kazasız belasız kullanman dileklerimle kardeşim.Çıplak gözle gördükten sonra resimlerde gördüğüm arasında baya fark var gercekten çok alımlı ve dikkat çeken bi alet düzce dadaştan teslim aldım ve adapazarına yola çıktım bence mt 9 u aratmaz bu alet fazlasıyla duygularımı tatmin etti kullanımı cok rahat teknik bilgi vermek isterdim ama siz sevgili arkadaşlarım kadar bilgim yok bu yüzden fazla yorum yapamıcam ama bu paraya bu alet bedava
Herkese merhabalar, motorlarına yeni kavuşan arkadaşlara kazasız belasız kullanmalarını diliyorum...
Ben de biraz scooter çok az vitesli motosiklet deneyimimden sonra (0'a yakın) kendi motorumu almaya karar verdim ve mt 07 ile ilgileniyorum. Bu konuyu ve daha bir çok başlangıç motoru konusunu okudum forumlardan. 600 cc ve üstü bir motorla başlamak için fikirlerinizi soran insanlara neler yaptığınızı biliyorum : kızıyosunuz, dövüyosunuz, kaza videoları izletiyosunuz, helvanı yeriz diyosunuz, AEA nın başlangıç motoru tavsiyelerini izletiyosunuz, AEA ya dovdürüyosunuz.... Haklısınızdır.. Ama işte bende gidip 250 lik bi motor alıp sonra satıp 600 cc alıp para kaybetmek istemiyorum. Gaza kesinlikle gelmem, yavaş yavaş sürerim. Size sormak istediğim şey bu motorun teknik özelliklerinin arasında gördüğüm "Limited power version" ibaresi. Motoru 55 kW dan 35 kW ya düşürüyormuş. Bu forumda bi arkadaş bahsetmiş daha önce ama tam anlatmamış. Bu bi düğme gibi bişeylemi aktif oluyor? Yoksa ayrıca bi aparat almak gerekirmi? Bu dönüşümü her hangi bi zaman yapmak ve tekrar 55 kW haline getirmek kolay olurmu? 35 kW güç ile sınırlandırılmış bi mt 07 nin gaz tepkileri daha uysal olurmu ve daha rahat kullanabilirmiyim? Bu forumun tamamını okudum nerdeyse ve ne kadar detaylı bilgilere sahip olduğunuzu gördüm. Beni de "Limited power version" hususunda aydınlatırsanız çok sevinirim.
Motoru alan arkadaşlara kazasız yolculuklar dilerim tekrar, sıra bekleyenlere ve maddi olanak bekleyenlere de sabırlar..
Pardon orada hata olmus1200 civarı vergi mi? Bir de en iyi ihtimalle ha![]()
![]()
537.00 TL YILLIK vergisi.