senden ikinci parti için güzel haberler ve motorundanda fotoğraflar bekliyorum.Son bir saat düzceye az kaldı ni hayet kavuşuyorum makinama ��
bence kesinlikle artçılı kullanıma uygun değil. yani o arka sele sadece idareten konulmuşha bi de ufak tefek ince beden bi hatun varsa onunla şehir içinde iki tur atmak için. ama ön selenin, görünüşünün aksine çok rahat olduğundan bahsediyorlar bütün incelemelerde. artçılı kullanım için er-6n ya da xj6 daha rahat. gerçi bunların ikisi de uzun yola pek uygun değil. senede en az 2000km uzun yol yapacaksan xj6 diversion f tavsiye ederim, mt-07 değil.
Motorumu teslim aldım 2 parti nisan 20 ile 25 arası geliyormuş arkadaşlar
hadi hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullan inşallah.tekerin hep düz bassın.bu arada fiyatta bişeyler yaptılarmıMotorumu teslim aldım 2 parti nisan 20 ile 25 arası geliyormuş arkadaşlar
Motorumu teslim aldım 2 parti nisan 20 ile 25 arası geliyormuş arkadaşlar
inşallah benim makinaya michelin denk gelir yoksa tartışma söz konusu. bridgestone kaç tanesinde vardı acaba dikkat ettinizmi.Lastik konusunda bazılarında Bridgestone Battlax BT 023 var araştırmalarım sonucundaMichelin Pilot Road 3 ile aynı kalitede olduğu tahmin ediyorum...
yüzdelere bakarsan evet ama türkiyede hiç satan yok.tahminimce hamuru yüzünden ülkemizde tutulmuyor michelin olmasında fayda var.3 4 tanesinde bt023 vardı... Tartışma cikarmana gerek yokbt023 de gayet iyi bi lastik bence
yüzdelere bakarsan evet ama türkiyede hiç satan yok.tahminimce hamuru yüzünden ülkemizde tutulmuyor michelin olmasında fayda var.