kasko harici,plaka ve sigorta 400 liraya yakın tutuyor, kasko parası nerden baksan 2 bin lira isterler.
Selam arkadaşlar; size şu linkteki depo üstü çanta hakkında birkaç sorum olacak; http://www.yamaha-motor.eu/uk/products/motorcycles/mt/mt-07.aspx?view=accessories&partcode=YME-FTBAG-TR-00
Böyle depo üstü çanta kullanan var mı?
Görüşü, sürüşü ve dengeyi etkiler mi?
Kullanımı rahat mı?
Depoya takılıyken depoyu çizer mi?
Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Malların şu anda gümrükte beklediğini söylüyorlar,kesin tarih hala vermemeleri iyice can sıkmaya başladı,her bayi 5 tane motor getiriyor,bunca zamandır biri neden öbüründen önce çekemedi anlamış değilim,bukadar zor olmamalı diye düşünüyorum,motorlar şu anda Türkiyede konteyner içinde bekliyormuş, hayır benim anlamadığım bir diğer nokta,o fuardaki 1 tane mt 07 kimin ? hangi bayinin,onu soktuysanız öbürlerini de sokun yani numune mi o valiz içinde mi soktunuz memlekete
Bildiğim kadarı ile Gümrükten çekebilmesi için motorların parasını ödemesi gerekiyor... yani yamaha tr yamaha ya paracıkları göndermesi gerekiyor kurun düşmesini yönünde bir beklenti içindeler sanırım....
[email protected] mail attım bakalım ne cevap gelecek
bizim michelin lastikleri irc ile değiştiriyor olmasınlar, adamın aklına türlü türlü şey geliyor![]()
Bildiğim kadarı ile Gümrükten çekebilmesi için motorların parasını ödemesi gerekiyor... yani yamaha tr yamaha ya paracıkları göndermesi gerekiyor kurun düşmesini yönünde bir beklenti içindeler sanırım....
Peki 2. Parti de kaçar adet gelebilir sizce? Yani ilk partiyi kaçırdık sanırım..bukadar taleple bulabilmemiz mümkün görünmüyor..arkadaşlar,2.parti nisan ortası ve sonunda geliyor,2. partide ABS'liler var.örneğin bana 2 tane gelecek.ürünlerin gümrüğe gelmesi ile birlikte birtakım yasal işlemler başlıyor ve teknik belgeler,uygunluk belgeleri gibi belgelerin hazırlanması biraz süre alıyor.malum 1 gemi dolusu motosiklet zaman alıyormuş.bunları sizi bilgilendirmek için yazıyorum.