Ayıptır sorması ne kadar hocam ?
eee:sunny: ayıp oldu gerçekten
Bloğunda bir inceleme,bir dokunuş yapsan pek bir güzel olabilir![]()
Aynen sizeydi hocam,düzenleme yapamadığımdan mjıma ortaya oldu lafEğer bu teklif bana olduysa, sürmek lazım inceleme yapmak için. Öyle bir fırsatım olsaydı yapardım. Büyük motorlar değil de belki çin motorlarını sürüp incelemeler koyabilirim ilerleyen zamanlarda.
Niye ayıp olsun ya zaten fiyatı belli, 17.900 motosikletin fiyatı 300 350 lira da sigorta plaka ruhsat masrafı var,
fakat parayı peşin vereceğimi söylememe rağmen hiç indirim yapmamaları tuhafıma gitti yani,hani böyle bir ekonomik kriz zamanında 20 bin liraya peşin para motosiklet alıyoruz ama adamlar 1 kuruş bile inirim yapmıyor,tamam motorun fiyatı 600 ccler içine çok uygun fakat buda peşin para yani,nebileyim bir softbag çanta manta hediye bilmemne birşey falan bekliyor insan yani,hani sadece bende bekliyor olabilirimama durum böyle yani
Edit;abs li almak istiyordum fakat abslisinin nezaman geleceği belli değil önümüzdeki 1 sene içinde gelmeme ihtimali bile var dediler,bilginiz olsun.
Mat grisini aldım gitti20 martta gelecekmiş.... 20 gün geçmez şimdi
Fuara ankara bayiside gelmişti onunla konuştum katalogda yok ama matt grisi dedim bişey demedi sadece mor olanın nisanda gelecek dedi... Yamaha standı çok kalabalıktı motora oturmak için yarım saat bekledimbu mat grisi diye sattıkları race blu olmasın sakın. tekerlekleri mavi olan.. ben mat grisi gelmeyecek diye race blu satın aldım çünki, bugün kaparosunu verdim. gerçi gri tonları çok benzer. bi tek mavi jantla siyah jant farkı var gibi. ama dediğim gibi bence bir daha emin olun. çünkü 2014 broşürlerinde de yer almıyor matt grey. sadece kırmızı, beyaz, mor ve race blu var.
Fuara ankara bayiside gelmişti onunla konuştum katalogda yok ama matt grisi dedim bişey demedi sadece mor olanın nisanda gelecek dedi... Yamaha standı çok kalabalıktı motora oturmak için yarım saat bekledim![]()
Fuara ankara bayiside gelmişti onunla konuştum katalogda yok ama matt grisi dedim bişey demedi sadece mor olanın nisanda gelecek dedi... Yamaha standı çok kalabalıktı motora oturmak için yarım saat bekledim![]()
Aksesuarlar nisan sonu mayis başı gelecekmişNeyse benimkisi de race blu oluvermiş oldu.aksesuar hakkında bilgisi olan var mı peki? Bu alt sakal ve akrep ekzoz hakkında. Gelecekmiymiş? Ne Diolar fuarda
Neyse benimkisi de race blu oluvermiş oldu.aksesuar hakkında bilgisi olan var mı peki? Bu alt sakal ve akrep ekzoz hakkında. Gelecekmiymiş? Ne Diolar fuarda