Tamam arkadaşım rahatlaman için "Honda, hayat onda" diyelimde artık yüz defa açıkladığımız şeyleri yazma! Fuarda gördük,yutdışı lansmanı ile beraber youtube'da bile bir sürü testini, ya da internette yazılı testini okuyabilirsin, Allah aşkına bir oku da öyle yorum yap! 2-3 bin liralık, plastik ve işçilik kalitesi gözümüzden kaçmış sen görmüşsün, yamaha bilseydi değerli taşlarla süslerdi motoru!ABS artık neredeyse standart demişsin, Ducati 696'da bile 2 bin TL'ye yakın fark ödedik, Ducati,Kawasaki vs daha biçok marka da opsiyonel bir özellik, yamaha ops. koymuş almak istersen alırsın,alsanda bu motorun fiyatı susnduğu özelliklere göre makul durumda kalır. CBR 500 süper diyelim onda da rahatla; adamlar Tayland mı, Tayvan da mı ne ürettirmişler, plastik vs demiyorum,bildiğin zorunlu donanımdan kasmışlar fiyatı ucuzlatmışlar ama Türkiye fiyatının maşallahı var, bu modeli de inceledim MT07 ile arasında kalite olarak ne fark var sen görmüşsündür açıklarsın! Yamaha bu işi istese daha da ucuzlatırdı,bu motoru Çin'de ki fabrikasında üretirdi ama motor parçaları ve montajına kadar Japon! Kusura bakma ben bu motorun honda'da rakibini göremiyorum, hele ki cbr 500 o fiyat ve özelliklerle hiç olamaz. CBR500'e bakmam sadece 2 dk mı aldı ve direkt es geçtim, başıda bomboştu zaten,ilk merak ettiğim düşük güçlü motoru oldu,grenajdan içiçe doğru baktım,motor sanki yoktu,motor geniş dursun diye plastik ile şişirmişler,motorla grenaj arasına neredeyse kafa girecek kadar boş!