Yamaha Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Merhaba arkadaşlar ben de geçen hafta ikinci el (4.000km) bir MT 07 alarak aranıza katıldım. Şu ana kadar genel olarak çok memnunum, inanılmaz eğlenceli bir motor. Bu hafta sonu bir MT 07 Buluşması olacakmış diye duydum ama nedir ne değildir bir fikrim yok, bilen arkadaşlar aydınlatırsa memnun olurum. Görüşmek dileğiyle, hoşçakalın.

Arkadaşlar mt-07 min arka lastiği patladı ve Ankara Çankaya da yaptıracak bir yer bulamadım. Rica minnet bir araba lastikçisine yaptırdım. Bizim lastiği jantı çizdirmeden tamir yapan bildiğiniz bir yer var mı?

Arkadaşlar mt-07 min arka lastiği patladı ve Ankara Çankaya da yaptıracak bir yer bulamadım. Rica minnet bir araba lastikçisine yaptırdım. Bizim lastiği jantı çizdirmeden tamir yapan bildiğiniz bir yer var mı?

Aynı sorunu bende yaşadım, motorum race blue oldugu için hiç bir motorcu jantı çizmemek adına lastik tamirine yanaşmadı, fitil attırıp içine lastik spreyi sıktırdım 2 aydır sorun yok. Kolay kolay jantı sökmeye yanaşacak birini bulamazsın.

İzmir'liler aklınızda olsun, İzmir'de Buz Motor ve sahibi Necdet Bey var. Bornova Manavkuyu'da.. Bildiğim kadarıyla Burak'ın da servisi var. Lastik değişimi yapıyorlar bildiğim kadarıyla, tamir de yapıyorlardır belki.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çevik kuvvet arkasında;sanayide Çiniciler var.Motosiklet lastik tamiri,sökümü değişimi ve balans yapıyorlar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu haftasonu 12 yasindaki oglum artci olarak alip yaklasik 1 saat dolastik...
ilk artcili tecrubem oldu.
12 yasinda olup kendisi 1.70 boy 65kg dir.
oglum bacaklarim uyustu, popom agridi diye biraz mizildandi tabii...
ama ben yine de bir kez daha MT07 aldigim, kullandigim icin memnun oldum.

“parali apaci motoru” diyenlere, “tecrubesizler direkt 125likten gectiler” diye elestirenlere selamlarimla...

bu arada coktandir bakmiyordum
ortalama yakit; 4.1

bu haftasonu 12 yasindaki oglum artci olarak alip yaklasik 1 saat dolastik...
ilk artcili tecrubem oldu.
12 yasinda olup kendisi 1.70 boy 65kg dir.
oglum bacaklarim uyustu, popom agridi diye biraz mizildandi tabii...
ama ben yine de bir kez daha MT07 aldigim, kullandigim icin memnun oldum.

“parali apaci motoru” diyenlere, “tecrubesizler direkt 125likten gectiler” diye elestirenlere selamlarimla...

bu arada coktandir bakmiyordum
ortalama yakit; 4.1

4.1 benim için rüya gibi rakam. uzun yol harici o rakamlara düşürmek bana imkansız gibi geliyor.

Birkaç gün öncesine kadar hep en fazla 3 gün süren yolculuklar yaptım. Ama Karadeniz turunda 5 gün falan motorun üstünde kalınca koltuk inanılmaz rahatsız etti. Acaba hata bende midir,doğru düzgün oturmadım mı,zayıf olmamın etkisi olur mu?(62 kg) Bu yüzden konfor sele kullanan arkadaslara soruyorum, faydasını gördünüz mü?
Kazasız belasız sürüşler dilerim.

İzmirde MT07 ile ilk defa kneedown yapınca ben :cat:

photo.php

11952038_909570579098743_4189985163376616794_n.jpg

İzmirde MT07 ile ilk defa kneedown yapınca ben:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:24 ----------

İzmirde Çeşme otoban kenarı die tabir edilen yerde yaptığım yeni bir eğitim videosu arkdaşlar :)

Mt07 ile diz yerde dönmekte varmış :queen:

Mt07 mi yoksa Gsr600 mu Nc750s mi derken geçen arkadaş verdi denemem için indigimde bunu alıyorum dedim:)Nc750s hariç piyasadaki çoğu nakedlari kullandım.Benim icin onemli olan gezmek gormek ses hiz ve görüntü muptelasi degilim.Sifir mt07Abs almayi dusunuyorum.Eylulun son haftalarında ins zam gelmez.

Merhaba,
Cc yükseltmek istiyorum ve aklimdaki motor mt-07 herseyi ile begeniyorum ilgimi cekiyor ama sormak bilmek istediğım bazı seyler var cevaplarsaniz sevirim simdiden cok tesekkurler;

-Racing kadar yorucumu?(artcıyı yorarmi mesela)
-piyasada gordugumuz bildgimiz motor fakat km olmadan 2.ele neden düşmesi?
-iyi agresif motor ama fren sistemi zayıf?
-ne gibi kronik sorunlariyla karsilasabilirim?(varsa tabiki)
-fabrika lastikleri nasil?
Beni okuduğunuz icin tesekkur ederim.

1-Yorucu değil
2-only god knows
3-freni iyi,yapmayı bilene
4-kronik sorun falan yok
5-lastikler yeterince iyi

ilk çıktığında almıştım,16.000 km oldu hala bir sorun yaşamadım,geçmiş sayfaları okursan daha fazla bilgi bulabilirsin,bu konular konuşulmuştu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar