Yamaha Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hayırlı uğurlu olsun flash_9
saol kardeşim

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:06 ----------

hayırlı olun cem motorlrımız aynı renk cok güzel bu renk herks sıyah zannediyor :) mor deyınce ne alakası var dıyolar
saol hocam aynen renk mukemmel bence. 50 km bindim motora ivmelenmesi müthiş.:queen:bir an önce rodajı bitirip gazlamam lazım :)

Zincir temizlemek ve yaglamak ayrica zincir ayari yapmak icin soyle bir arka sehpa aldim. Oxford Big Black rear Stand. Gayet basarili.

207 TL ye mal oldu kargo dahil. Fiyati biraz pahali ama kisin on sehpayi da alinca sehpalara alip motorun her iki tekerleginide yerden kesip branda ile kapatmayi dusunuyorum. Bu yuzden icimde suphe kalacagina biraz daha para verip kaliteli birsey aldim.
Ozelliklerinden bahsetmek gerekirse gayet saglam malzemeden yapilmis. Ozellikle cataldan kaldiran kavucuk plastikler cok basarili. Kitabunda 2 kisi oneriyolar ama daha ilk denemede tek bisi motoru kaldirdim. Cok kolay.

Son düzenleme:
saol kardeşim

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:06 ----------

saol hocam aynen renk mukemmel bence. 50 km bindim motora ivmelenmesi müthiş.:queen:bir an önce rodajı bitirip gazlamam lazım :)

cem o zaman şöyle yapalım sen hafta sonu bana adapazarına gel ben sana yemek ısmarlıyayyım hem tanışmış oluruz hem sen rodajı tamamalammış olursun ben mt7 yı ıskenderundan sıfır aldığımda ordan bıne bıne geldım hem rodajıda tamamlamış oldum cok zevklıydı ordan gelmemk 950 km yol yapmış oldum

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------

207 TL ye mal oldu kargo dahil. Fiyati biraz pahali ama kisin on sehpayi da alinca sehpalara alip motorun her iki tekerleginide yerden kesip branda ile kapatmayi dusunuyorum. Bu yuzden icimde suphe kalacagina biraz daha para verip kaliteli birsey aldim.
Ozelliklerinden bahsetmek gerekirse gayet saglam malzemeden yapilmis. Ozellikle cataldan kaldiran kavucuk plastikler cok basarili. Kitabunda 2 kisi oneriyolar ama daha ilk denemede tek bisi motoru kaldirdim. Cok kolay.

koray kış derken sızın orda kışmı oluyor antalyada :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------

cem o zaman şöyle yapalım sen hafta sonu bana adapazarına gel ben sana yemek ısmarlıyayyım hem tanışmış oluruz hem sen rodajı tamamalammış olursun ben mt7 yı ıskenderundan sıfır aldığımda ordan bıne bıne geldım hem rodajıda tamamlamış oldum cok zevklıydı ordan gelmemk 950 km yol yapmış oldum

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------

Arada bir bizde de oluyor :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:44 ----------

Arka sehpa yi nereden aldiniz acaba?

Sehpayi internette cok arastirip aldim. Oxford Amerikan mali. En kaliteli sehpalari yapan firmalardan biri. Ebay'den ve cesitli yabanci sitelerden baktim fiyat olarak hemen hemen ayni. Turkiye 50 Tl daha pahali ama o da kargo tutar ayni paraya gelir.
Aligim yer http://www.motosikletaksesuarlari.com/Oxford-SP821-Motosiklet-Arka-Sehpa_16237.html?search=sehpa
Bu da sehpanin orjinal sitesi: http://oxford-products.com/us/categories/Motorcycle-Stands

Son düzenleme:
6 sene sport scooterla bile nadiren 180 goren ben bu motorla surekli apacilik yapiyorum. Nasil sakinlesebilirim yolu bilen var mi arkadaslar :)

Son düzenleme:
6 sene sport scooterla bile nadiren 180 goren ben bu motorla surekli apacilik yapiyorum. Nasil sakinlesebilirim yolu bilen var mi arkadaslar :)

Yakında bi yere patlarsın. Yaşarsan otomatik olarak sakinleşiyorsun zaten.

Ya da bu ihtimali göz önüne alarak, risk almadan sürersin, sakinleşmiş olursun...

---

Sport scooter ne ola ki?

Bu herhalde... :)

https://www.google.com.tr/search?q=gilera+gp+800&safe=off&rlz=1C1ASUM_enTR521TR521&espv=2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=SbvtU6W4FPjesAStnIC4Cg&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=888&bih=794

ben arka sehpayı 100 liraya aldım :cyclopsan

Yarın sabah deepfar ufuk ile birlikte ayvalıga cadır atmaya gidiyoruz yakınlarda kimse varsa görüşüp tanısıp laflayabiliriz ses veriiinn :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:28 ----------

Bu herhalde... :)

https://www.google.com.tr/search?q=gilera+gp+800&safe=off&rlz=1C1ASUM_enTR521TR521&espv=2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=SbvtU6W4FPjesAStnIC4Cg&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=888&bih=794

Güzelmiş ama tekerlekler yine küçücük. Yüksek süratte tepkileri nasıl olur bilemiyorum.

Belki de yüksek sürat ya da arkadaşın deyimi ile "apaçilik" MT-07'de daha konforlu olduğu için yapıyordur ancak yine de dikkat derim...

sinan kardeşim kendimi ayarlayabilirsem sen irtibata geccem teşekkür ederim:bestmt:

Emrigan parkina girince icerde Sari Kosk diye bir yer var.
Orada

ramazan ben maalesef gelemiyorum yarın çalışmam lazım normalde cumartsı ve pazarları çalışmıyorum ama Toyota 15 gun tatıl yapınca şımdı accısını bızden çıkarıyor anasını satayım şu buluşmayı en cok ısteyen bendım şımdıde ben gelemiyorum :pl: keşke pazar olsaydı

Arkadaslar gelen varsa ben gelicem yazabilirmi. Yoksa ben tek basima mi kalicam :)
Benden baska gelen varmi???

Ben gelicem hondasıyla bir arkadaşimda bir aksilik olmazsa katılacak. Facebook ta da duyurduk ama ordan kaç kişi gelecek bilmiyorum

Arkadaslar gelen varsa ben gelicem yazabilirmi. Yoksa ben tek basima mi kalicam :)
Benden baska gelen varmi???

ramazan aslında buluşmayı pazar gunu yapmak gerekırdı cunku cumartası gunlerı çalışan da var aramızda gercı ben calımıyorum ama dedım ya Toyota 15 gunun acısını çıkaracak bızden ama pazar gunu evdeyim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:57 ----------

ıstanbul grubu ramazanı yalnız bırakmayın bu arada bol bol foto cekın haaaaa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar