Almadan önce herkes gibi bende çok tereddüt etmiştim aldıktan sonra da çok tereddütüm oldu fakat iyice alıştıktan sonra ne kadar iyi bir karar verdiğimi daha iyi anladım. İlk başta bocaladım gaz kolu çok ani reaksiyon veriyordu bir gariplik mi var diye düşünmeden edemiyordum fakat alışınca o gaz kolunun tepkisi insanı baştan çıkarmaya başlıyor. Herşeyden önce motorsikletten ne istediğimi bilerk aldım MT-03 ümü amacım hız yapmak değildi amacım agresif kullanmaktı yani ani akselerasyon güzel görüntü benim için önemliydi evet gerçekten çok güzel görünüyordu bu motor acayip ilgi çekiyordu nereye koysam herkes kafasını çevirip bakıyor ve o standart soru "kaçlık bu?" cevap vermekten sıkıldığım soru. Tabi bu arada motora siyah gerçekten çok ayrı yakışıyor bence tabi göreceli bir zevk. Evet safsataya devam edeyim biraz daha

Uzun yolda denedim motoru biraz kullanmaya alıştıktan sonra en fazla ben 174 km/s gördüm fakat daha devre kesici devreye girmemişti zaten benim için de daha fazlasına gerek yok çünkü süratten çok haz alan birisi değilimdir.
Motorun sınıfını çok düşündüm kullandıktan sonra ya bu naked görünümlü fakat arkadan racing gibi duruyor yandan kros motor gibi duruyor sitesinde fun bike yazıyor ama cadde için üretildiği söyleniyor yabancı sitelere girip baktığımda adamlar dağ bayır tırmanmış bu motorla şehir içi gezmiş herşeyi yapmışlar o yüzden sınıflandıramıyorum
Alacaklara tavsiye niteliğinde söyleyebileceklerim ise evet tek silindir titreşimi yok değil fakat o titreşim inanın yüksek devirlerde hissettiriyor ama bir bmw f650 gibi de titremiyor dedim ya şehirlerarası kullanımda gram titreşim hissetmedim tabi süratim 100 civarındayken, tork canavarı kelimesi doğru gayet iyi bu konuda, tam bir cimri ben istanbuldan balıkesir e 50 ytl lik benzinle 300 km yol yaptım 90-100 arası hızla bence çok iyi, 2008 model için vergi 130x2 taksit, görüntü olarak çok ama çok alımlı millet racing makineye alışmış bu değişik geliyor bayağı bir ilgi çekiyor o yüzden, üzerinde orijinal egsoz(bununda nasıl yazıldığına dair tonla söylenti var eksoz,egzoz vs vs) var sesi normal kullanımda bir racing gibi havalı olmasa da gaz verdiğinizde bir bulldog köpeği gibi havlama sesi çıkarıyor (bence tabi...) ama ses konusunda ya ben ilgi çekmek isterim falan diyen olursa egsoza ihtiyacı olacaktır onun dışında rölantide tam pat pat diye ses çıkarıyor ve hafif gaz açıp kesince arada ufak ve rahatsız etmeyen bana oldukça sevimli gelen bir patlaması daha oluyor
Valla 1.5 aylık tecribe ile yazabileceklerim şimdilik bunlar eğer düşünen varsa belki biraz rehber olabilir yazdıklarım bana sorsalar şimdi tekrar alır mısın diye alırım gerçekten ki bnim bu motoru alacağım zaman alternatif olarak 3 motor daha vardı aynı fiyata ama ben seçimimnden memnunum olmasam inanın yazardım buraya...
Herkesin Allah gönlüne göre versin diyorum fuar öncesi... :cat: