Yamaha mı? Regal mi?

Merhaba arkadaşlar, yarın, yakın bir arkadaşım ilk motorsikletini alacak. 2 tanesi arasında kararsız kaldık. 1. 2004 model 250 cc Yamaha dragstar 36,000 km./ 2. ise sıfır 250cc Regal Raptor. Fiyatlarına gelecek olursa Regal 400 tl daha pahalı. Deneyim ve yardımlarınızı rica ederiz. Teşekkürler

beyaz eşya markası Regal'in bi reklamı vardı. adam, kadına dünyaca bilinen marka ile regal arasında tercih yapsa hangisini alacağını soruyodu, kadın tabi ki dünyaca bilinen markayı alırım diyince de tokadı basıyodu :)

ama her ne kadar model yılı düşük gibi gözükse de bence dragstar. kaldı li crusier motorlar düşük devirli, yıpranma payı az makinelerdir, model yılı diğer segmentlere göre daha ihmal edilebilir donedir.

4600 e alacaksan sakın kaçırma... Parça fiyatları 650 den çok çok ucuz, misal silindir 50 $, piston 25 $ dı ebayda...

Cüsse olarak çok küçük değil, birde şaftlı değil zincirlidir, virago 250 nin DS650 ye benzetilmiş hali :)

Son düzenleme:
ilan bu mudur?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...r-2004-aksesuarli-dragstar-250-35695197/detay

eğer öyleyse iyi pazarlık yapmışsınız demektir. Zira 250 CC regal spider 5.100 liraydı geçen hafta.

Bana sorarsanız raptor spider sürüş rahatlığı bakımından rahatsız ve kullanışsız. O yüzden drag starı tavsiye ederim. Ama iyi bir kontrol şart.

raptorun ilanı ;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...er-250-e-10-gercek-bir-amerikan-chopper/detay

regal in alım satım vs. masraflarını 400 tl düşünürsek toplam 5,500 gibi düşündük. diğeri 5,100 gibi..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yamaha daha mantıklı geliyor bana

Hımm o zaman biraz daha katarak daha eski 650 likte alınabilir..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tabiki yamaha
Çin alıpta YANMAha

Super Moderator
bir regal kullanıcısı olarak benim fikrim yamaha almanız yönünde
regal sıfır olmasına vibrasyon yönünden sizi çok rahatsız eder
ama sağlam makinadır benim makina 2006 model ve 40000 km de sağolsun çok başımı ağrıtmadı ama bakımlarını ve en ufak ses gelmesinde soluğu serviste almamında katkıları olmuştur :)

Ötv inidirmleri uygulanmış hallerimi bu fiyatlar.Geçen hafta bir arkadaşımıza 250 lik olanın sıfır fiyatını sorduğumuzda aynı rakamı çekmişti Ankara daki Red line. Ötv indirimi dediğimizde de henüz yürürlüğe girmedi ki diye savunmuştu kendini. Ben müdahil olup ama resmi gazetede yayınlandığını Honda ve Yamaha nın ybr ve cbf te fiyatı indirdiklerini söylediğimde ise, haa ozaman girmiştir tabi canım demişti. Haberiniz ola.
İkinci elde kimse motorunun fiyatını düşürmek şu anda sahibinden de sıfırından pahalı ybr 125 ler var desem.

sıfırından pahalı eldenler dolu sahibindende. komik. uyuyo millet veya internete bakmıyo veya işine gelmiyo. sıfırını alacaksanız sıkıştırın bayiyi. önceki fiyatıyla kıyaslayın. 500 tl falan farkediyo 5000 liralık motorda. şimdiden hayırlı olsun. benim şahsi fikrime gelince yamaha al. kapalı yerde saklanmışsa özellikle kaçırma

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar