Yamaha Maxam (U.S.A.'da Yamaha Morphous)

Bodur Japon amcaLar kendiLerine göre yapmışLar geLiba :) ama trafikte yere yakın bi scooter ı sürmek karting arabası sürmek kadar zevkli olur

ibike.com.hk'dan yeni resimler:

00.jpg

01.jpg

02.jpg

03.jpg

12.jpg

01.jpg

02.jpg

08.jpg

07.jpg

a02.jpg

a01.jpg

05.jpg

03.jpg

11.jpg

09.jpg

04.jpg

10.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yok yok son nokta LİMÜZİN GİBİ:):)amma kanine be banatabureye oturmuş gibi:)

yav herkes beğenmiş ama ben beğenmedim, özellikle scooterlarda ön far kısmını tekerden de öne çıkması bence hiç hoş bir görüntü oluşturmuyor, tabi bunlar benim yorumum, topa tutmayın haaa:)

Belki önümüzdeki yılda 400lük veya 500lüğü çıkar?
Tabi bu motor hacminde inanılmaz performans beklememek lazım :)

Bir de tabi "Just cruising..." :mrgreen:

Abuk subuk bişey bence bu yaw :farao: Lüzumsuz geniş. Özellikle istanbul trafiğinde bi motor kullanmanın sağladığı bütün avantajları bertaraf ediyo. Otomobil ve kamyon neyse motor ve bu maxiscooter aynı şey bence. Bunu alcağıma şu haliyle giderim bi silverwing, bi burgman alırım, bin kat daha atak ve seridirler...

E tercih meselesi tabii...

Bu arada Kuruçeşme Daytona Motor'a Morphous ile ilgili bilgi almaya gittiğimde, tekil sipariş almadıklarını belirttiler.

Amerika'dan kendim aracılık yaparak getirtmeye kalktığımda ise üç dört misli fiyat çıkabileceğini söylediler. Yani sözün kısası Beldeyama getirmedikçe bu güzel maxiscooter hayallerimizi süsleyecek anca.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence bu fiyat çok iyi ikinci el saçma sapan motosikletlerin fiyatlarına bakınca 8 bin tl. çok ii

O Cüsseye 250 CC Çok Az Motor Demekki Görünüş İçin Yapmışlar 120 Falan Anca Yapar.Bu Cüsseli Bi Scootera En Az 600 cc lik Bi Motor Koymaları Lazımdı.Belki de Vergi Fazla Gelmesin Diye Motor Hacmini Küçültmüşlerdir.Ama Çok Klas Bi Scooter.:bounce:

Harbi süpermiş ya Ameraika'da yaşamak vfardı diyecemde yinede ülkeme değişmem. Ama süper bir motormuş gerçekten hayran kaldım o tekerleri 15 yapıcan koyucaksın 600cc motoru en azda bir 50 beygir aman allah ben yanıyorumm.:):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar