Yamaha iki modelinin üretimini durdurma kararı aldı

tenere nin tarih olacağını nasıl düşünüyorsunuz yahu :)

bu kadar tutulan bilinirliği yüksek ismi harcar mı sizce Yamaha ?

yeni nesil motorla ve teknolojiyle donatıp biraz da fiyatını şişirip verirler piyasaya ;)

Honda Africa twin i nasıl tekrar pazarladıysa Yamaha da yapar bişiler üzmeyin kendinizi :rendeer:

Sorunsuz motor yaptığı için bununla gurur duyacağına kılı tüyü bahane edip satışından sonra (yedek parça, işçilik, vs. konularında) para kazanamadığı için bitiriyor heralde diye düşünüyorum. Yaparlar mı? Bal gibi de yaparlar.

Bu motosiklet kara düzen 1900 lerin teknolojisinin son halkasıydı.benzinini koy dünyayı dolaş yağ filtre balata değiştir yeter felsefesi kapitalizme yenildi bence çünkü mercedes w115 w123 serileri ve tenere serileri motor piyasasındaki en sorunsuz iki modeldir zannımca şükür ikisine de sahibim :)

İnsanlar artık crf 250l , wr 250r gibi motorlarla binlerce kilometrelik seyahatlere çıkıyorlar . Bu motorlar tenere den 50-60 kg daha hafif. Yakıtları daha az . Engelleri daha iyi aşıyorlar . Asfalt dışı yollarda gidilebilecek sürat zaten belli . Tenere nin sonunu getiren biraz da bu motorlar. İnsanlar bu motorlarla hard enduro bile yapıyor .

çok fiyat çekenler plaka ruhsat aksesuar masrafı yaptığı için fazla fiyat çekiyorlar

Tamamda bana mı yapıyor hocam onları ? takmasaymış yada 0 motor almasaymış .

Ben bu kafayı anlamıyorum kardeşim 0 motor alıyorsun plakan aksesuarın benş ilgilendirmez ki ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ybr hala üretiliyor bu bitecek haaaa

Yamahaya soyleyin getirsinler su tenereyide bir hidrojen sistemi kuralim emisyonda sifir ciksin performansta artsin yakitta dussun neden ilgilenmiyorlar su hidrojen enerjisi ile anlamiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar