Yamaha Gladiator150 mi Honda cbf150 mi?

Katılıyorum....Ama bende sabırsızlıkla bekliyorum....Siparişimi bile verdim gelir gelmez ilklerdenim..... İşallah gelir.......:bounce: :bounce:

nasıl siparişini verdin :cyclopsan daha gelmemiş diyolar :silent: yamahayı arayıp siparişmi verdin gerçekten:silent:

ayrıca bunun fiyatı gelse bile honda cbr125 den fiyatına yakın olur (5milyar civarı) spor modeli güzelle benziyor:) birde resimlerde gördüğüm kadarıyla fazerla 250 ile kıyaslamıslar yani yrb 125 görüntüsü olanı olacağını sanmıyorum:cyclopsan

Herkese merhaba. Şahsen Gladiator'ü beğenmedim.:farao: Birde bu adamlar kampana fren sevdasından ne zaman vazgeçicekler...Saygılar...:cat: :bounce:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
nasıl siparişini verdin :cyclopsan daha gelmemiş diyolar :silent: yamahayı arayıp siparişmi verdin gerçekten:silent:

ayrıca bunun fiyatı gelse bile honda cbr125 den fiyatına yakın olur (5milyar civarı) spor modeli güzelle benziyor:) birde resimlerde gördüğüm kadarıyla fazerla 250 ile kıyaslamıslar yani yrb 125 görüntüsü olanı olacağını sanmıyorum:cyclopsan

Yanlış anlaşılmasın sakın.....Daha ortada olmayan bişey için sipariş verememki. Arkadaşım ankarada hatırı sayılır bir motosiklet servisi... Satışa çıktığı zaman sağolsun yardımı dokunuyor.......

Gönül sırasında ilk ben varım.........

Harbiden fzr 250ie den de baba duruyor yaaaaa.....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kimse beğenmedi herhalde.....

Aynı ybr deki gibi olucak......önceleri kimse beğenmez daha sonra yok satar....

Gelsede cbf 150cilere pişti olsa:mrgreen: bari bekledik kazancımız olsun dimi ya:cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
:queen: :) :mrgreen: :p

alp sadece paçaları sıvamadı dereyi buldu ve girdi bile...

Heyecan bastı nedense....Bizim metin kanıma girdi gene.....Öyle sık ta girmez girdimide aldırır. Mz i de o aldırdı kinetixide ybr yide....saolsun baya yararlı arkadaş....herkese lazım..

Dere mi ben nehre bilem atlarım....:queen:

Hani sen pek beğenmedin galiba????......

Son düzenleme:
RESİMLERR geldii

Birazda resim ben koyıyım istedim:) İlk önce spor modelini koyuyorum
Yamaha Gladiator 150'un!

Beyazı gümüş rengi:)

Siyahı karizma fakat bu spor modeli değil sanırım:)

umarım resimleri beyenirsiniz.:cat: Türkiyeye gelirse honda Cbf 150 ye rakip olacağı belli,herkese kolay gelsin:rendeer:
not: resimler yabancı forumlardan alınmıştır.

Heyecan bastı nedense....Bizim metin kanıma girdi gene.....Öyle sık ta girmez girdimide aldırır. Mz i de o aldırdı kinetixide ybr yide....saolsun baya yararlı arkadaş....herkese lazım..

Dere mi ben nehre bilem atlarım....:queen:

Hani sen pek beğenmedin galiba????......

dostum 5 para etmez tipi var...:pale: hormonlu bişey gibi...

kardesım sen bır ybr kullanıcı olarak keske cbf alsaydım dıyomusun(mesela bırkac arkadas keske cb alsaydım dıo)e bu durumda yenı modellerın cıması olayı dıgerlerı ıcın ıyı ozellıkle kararsızlar ıcın ama bu bızım gıbı tercıhını yapmıs olanlar ıcın ıyı degıl maalelsf sorun ne bılıomudusn cbf 150 gıbı super bı motorum varken sımdı gladıator u gorunce de ıcım bı hos oluo yani ben bunu belırtmek ıstedım heran boyle her yenı model cıktıgında ıcım gıtsın ıstemıom bana bunu yapmasınlar:salut: :salut: :salut: :farao: :farao:

Caberli önemli olan ne istediğini bilmek bence. Bak bu gladiator güzel motor belki ama ben bu şu anda olsaydı da almazdım mesela, niye mi, tip olarak bu da o kadar iyi değil bence, CBR125'i de o yüzden param olsa da almazdım. Tabii bu işler tercih meselesi. Bence YBR ve CBF'sini yeni almış olan hiç kimse üzülmesin, bir arkadaşın dediği gibi seleye oturunca alınan zevk her şeyi unutturuyor zira.:)
Bir de bana göre bu tip motorlarda tel jant kötü duruyor, bizimki de tel jant olsa iyice tipi bozulurdu mesela.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
dostum 5 para etmez tipi var...:pale: hormonlu bişey gibi...

Valla o paraya göre fena sayılmaz...Niyetim aslında aprilla veya f 650 ile artık tamam demek...Alırsam uzay skisi çıksa bile satmıycam....Ozamana kadar idare eder beee...Dediğin kadar da diil bee....

Caberli önemli olan ne istediğini bilmek bence. Bak bu gladiator güzel motor belki ama ben bu şu anda olsaydı da almazdım mesela, niye mi, tip olarak bu da o kadar iyi değil bence, CBR125'i de o yüzden param olsa da almazdım. Tabii bu işler tercih meselesi. Bence YBR ve CBF'sini yeni almış olan hiç kimse üzülmesin, bir arkadaşın dediği gibi seleye oturunca alınan zevk her şeyi unutturuyor zira.:)
Bir de bana göre bu tip motorlarda tel jant kötü duruyor, bizimki de tel jant olsa iyice tipi bozulurdu mesela.

Osenin baktıkların eskiler....,,

Yukarda yeni resimlari var çelik cantlı....Artık hiçbir model nerdeyse telli çıkarmıyor nedense halbuki hem motoru gösteriyor hem de daha güvenli...Sen hiç frene bastığında arka göbeği ortadan patlayan motor gördün mü????Arkadaşın keeway 150 hani şu süslü chooper modeli günlerce baktık nasıl patlar diye....parçaları sayamadık bile......

Düşünsene 60 km giderken arka göbek patlıyor evet resmen patlıyor çatlamıyor yanlış anlamayın...

mete han kanka her motora atıo tutuon sende ne var aga

Sizide kara listeye alırlar yakında ya hayırlısı.....
Form dili hakkındaki yazıları okumanızı tavsiye ederim.....:cat: :cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar