Yamaha Garanti

benim motorun benzin şamandırası azılandı ve garantiden parçanın karşılacana sölediler bende aldığım yerden parçayı istedim. üstünde 1,5 ay geçmesine rağmen hala parça elime geçmedi ne zaman sorsam gelcek diolar. bununLa ilgili yamaha veya yamaha nın türkiye sorumlusu oLan beldeyama ya nasıl uLaşırım, yada bu bekleme süresi normaL mi?

Süper Moderatör (BBRR)
olayı tam ve tarihleriyle açıklayan bir pm at bana aynı zamanda iletişim bilgileinide ver
bi maille yoklayalım yamaha yı

:) tşkler... motorun saşi ve motor numarasını isityorlar sanırım... ben sana motor numarasını aldığım yeri hepsini mesaj olarak atim...

İyi de şekerim benim aynam tam 4 ay sonra geldi :) Nerden aldın Nebioğullarından mı ?

Hayır burdan Aldım. bi de daLga geçiolar :) yok kargoyla geliomuş da istanbuldan bOLu yoLu kapalıymış... :pr:

Ama istediğin parçaya da bağlı bir durum,adamlar toptan şipariş veriyorlar..Bekleyip yani, bence telaş yapma sabırlı ol-geç olsun güç olmasın..1,5 ay çok kısa bir süre :)

Bana mantıklı bi açılma yapmılar ki 3 ay sonra gel deseler ben giderim 3 ay sonra. atlatıolar gibi gelio bana bende tedirgin oluyorum.

Evet bekliyoruz Hondacıları :mrgreen:

Gelin de burda döktürün biraz, gerçi bu da Japon malı ama... :cherry:

ben bilgisarcıyım bizdede teknik servis var ama en fazla bir ay sürüyo :( geri dönüşümLer

O benim kanatlarım ellerim hatta cnm kendimi ihmal ederim onu asLa :cherry:

Honda yı biliyoruz. kolay kolay arıza yapmak kalitelidir ondan şüphemiz yok :) bundan sonraki motorum honda olmasını istiyorum :) oLdu mu :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar