Yamaha Fz8 naked 2011 alırken nelere dikkat etmeliyim.

Merhaba arkadaşlar 20 bin kmde 2011 model fz8 alacağım motoru servise zaten götürücem ancak bunun haricinde dikkat etmem gereken birşey varmıdır yardımcı olursanız sevinirim.

Bi tur atmışlığım var o motorla.O kısa turda , arka frene dokunduğum gibi kitlenen arka teker beni baya korkutmuştu.Fazerlerin zaten arka teker kitlenmeleri meşhur.O kısa turdan sonra fazerleri ve türevlerini aklımdan silmiştim.Ben canımı yolda bulmadım.Size de tavsiye etmem.Belki lastik değişimi ile biraz bu sorunun önüne geçilebilir ama bu makinelerin hiç şakası yok.Çok güçlü olduğu oranda frenlemeleri de berbat.

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
ABS'siz FZ alma ::sm_smile İmkanın varsa 11-12 modellerden uzak dur. 13 ve sonrasını almaya çalış.

2 sene fz6 fazer kullandım. herşeyi ile güzel motordu fakat o frenler yokmu. arka teker kitleme malesef en büyük sorun. abs olmayan modeller için tabiki. bu sebeple abs siz fazer kesinlikle tavsiye etmiyorum. Fz1 fazer hariç. fz1 fazer frenleri mükemmeldir. 1.5 sene kullandım hiçbir sorun yaşamadım. hatta ön fren diskleri çoğu 1000 lik motordan daha büyüktür. fz8 kullanmadım. ama kullanan arkadaşlarım oldu fz6 dan pekbi farkı olmadığını söylüyorlar. fz8 naked sanırım senin düşündüğün. naked motor şehir içi iyidir ama uzun yol düşünürsen rüzgar bariz etkiler. imkanın varsa fazer al kafa grenajlı rahat edersin hem şehir içi hem şehir dışı.onun haricinde fz8 kullanan arkadaşlar daha fazla bilgiler verecektir + ve - olarak. kazasız belasız sürüşler dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar