Yamaha Fz150

Sus ula sus felaket tellalı

Adamların getireceğide varsa artık oda sayende kalmadı

sen nasıl harbi nickini taşıyosun...gerçek bu...ara Beldeyamayı Nihat Çadırcıya sor...gelcekmi diye...Benide sor ismen tanırmısın diye...

gelmicek...hayallerle yaşamayın...

sen nasıl harbi nickini taşıyosun...gerçek bu...ara Beldeyamayı Nihat Çadırcıya sor...gelcekmi diye...Benide sor ismen tanırmısın diye...

gelmicek...hayallerle yaşamayın...

Yok madem tanıyorsun harbiturk un selamını söyle diyoki de

Yzf r125 le XTZ 660Z Tenere de 2008 yılında gelmeyecek diye internet sitesinden yayınlamışsınız. Ama ne hikmetse bayilerde tenere satışı başlamış.

Bende internetten harbitürke artizlik yaptım suratıma yapıştırdı bu lafları de

Bakalım ne diyecekler.

Tımammıııı

:queen::queen::rendeer::rendeer::rendeer:

abi bu fazerin her türlüsüne bayılıyorum ya bitiyorummmm :) bir gün fz1 im olacak :cherry:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
150 cc 22 hp ise bu alet motoru çok uzun ömürlü değildir en az 12000 rpm çevirmesi lazım 22 hp vermesi için oda pek sağlıklı değil malesef nekadar ekmek okadar köfte ama başka bi teknoloji bulmuışlarsa 8000rpm e çıkmadan 22 hp yi vericek boynum kıldan ince

motor cok yakısıklı bu motor gelsin fiyatta 6000 olsun ben cbf yi satar bunu alırım

TR ye gelse bile fazla satılacağını zannetmem kanuni bile phantom a 4800 fiyat çekiyorsa yamaha buna kaç çeker düşünmek istemem.

face de ki gruplarında çok fazla üyeleri var güzel paylaşımlar yapıyolar fotojenik olarak :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar