Yamaha, Fiat, ve Rossi uclusu icin bir renk cumbusu

Yamaha, Fiat, ve Rossi uclusu icin bir renk cumbusu. Bildigim kadariyla 240HP, 800cc bir pist canavari. Cok begendim, su guzelligi paylasayim dedim.

Al gozum seyreyle...

bigphotocreditsmilagromdr5.jpg

bigphotocreditsmilagromnp3.jpg

bigphotocreditsmilagrompw4.jpg

bigphotocreditsmilagromji7.jpg

bigphotocreditsmilagromeg8.jpg

bigphotocreditsmilagromuy4.jpg

bigphotocreditsmilagromrw3.jpg

photocreditsmilagrom1ficw5.jpg

photocreditsmilagrom1finb3.jpg

medium64768408716ef9c64ve6.jpg

Fiat 500 hani su eski minik Fiat... "Fiço" derler cogu yerde...

794px1965blackfiat500rt5.jpg

Fiat500_Luigi_Disney1.jpg

Cars dan bir F500

Yukardaki renk semasi iste bu fi tarihinin meshur "fico" sunun yeniden dogusunu reklam ediyor...

fiat500abarthvf3.jpg

haydi hayirlisi bakalim yeni Fiat-Abarth 500 neler yapacak... :)

fiat5002bigvi2.jpg

edy

dün antreman turlarını izledim, gözlerim rossinin motorunu arıyordu. sonra bi baktım boyamış. bence değişik olmuş, çizgi film kahramanı gibi olmuş. bugün sıralama turları var. bakalım yeni renkli motoru ona şans getirecekmi.

cok renkliiiii... ama ortaya bambaşka bişe cıkmış ya.. movistar cok renkli derken. Yamaha böyle bişe çıkartınca şaşırdım.. Paylaşım için tşkrler.. Bu arada köşe DONALD DUCK köşe yazılarınızı büyük zevkle okuyorum.. Kontra tekniğini bulunduğum yerde anlatıyorum ama KİMSE ANLŞAMAK İSTEMİYO.. :farao:. yanlız bu tekniğin ne muhteşem bişe oldugunu ben cok iyi biliyorum..

Aman tanrım aman tanrım çok güzeller Reşat abi :pr: Endurocu olan ben bile hayran kaldım :silent: Süperlerrrrr ::blushani

::thanks:

çok güzel olmuş :) sezon sonuna kadar böyle mi kalıcak acaba ::gleam::

ee motor değişmiş iken kaskta yerinde durcak değil ya :p

Son düzenleme:
bugun gördüm tv de çok şaşırdım eski renklerde eğlenceliydi baya yağmurdan ve yakın çekim olduğundan iyi görme şansımız olmadı teşekkürler,ayrıca depo üstü çok güzel olmuş:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar