gelmesin gelip napcak bu memlekette guzel motor istemiyoruz granej felan bizi bozar bize yuvarlak farlı naked ler getırın ben onları sevıyorum :cherry:
Bence modası geçmiş bir sistem, kampanalı frenlerin doğru düzgün tutmadığını hepimiz biliriz :farao:
Bu başlık altındaki yorumları incelemenizi ve bu motosikleti türkiyeye getirmenizi rica ediyorum.
http://www.motosiklet.net/forum/yeni-model/63494-yamaha-fazer-150-cc-geliyor.html
Sayın İlgili,
FZ150 modelde bulunan aksamların EU (Avrupa Birliği) normlarına uygun olmaması nedeniyle ürünün Avrupa ve Türkiye pazarında yer alması mümkün değildir.
Gelecek yıllarda Yamaha’nın ürün üzerinde yapacağı EU uyum işlemleri sonrasında ürünün Türkiye’de satışa sunulması mümkün olacaktır.
Bilgilerinize sunulur.
en iyisi hindistandan getirtmek bence..tuzlu olur gene ama 3 5 kurus assagı olur..
Beldeyamaya gönderdiğim mail ;
Beldeyamanın Cevabı ;
Resimlerine bakmaya devam :queen:
neymiş bu uyum normları dogrusu merak ettim. basit bir makina için ne uyumu arıyorlarmış. adamlar çinden konteyner konteyner çinli getirdiler hangisinde uyum bilmemne aradılar. uzay mekigi ithal etmiyoruz ki. bu motoru dışardan ithal edersin. ancak yamaha garantisi altında olmaz. yedek parça lazım oldugunda da yamaha bu modeli tr de satmadıgı için getirmez. ancak yurtdışından temin edebilirsin.
aslında aklıma bir fikir geldi bu modelin yurtdışı satış fiyatını araştırıp gümrük vergileri ruhsat plaka ıvır zıvır tüm vergilerle kaça mal oluyor onları hesaplatsa bu siteden vakti olan biri isimleri yazdırılıp yeterli sayıya ulaştıgında direk ithal edip binilebilir. sayı olarak 50-60 gibi getirilse yamaha uyanıkları şapşal şapşal bakar sonrada mecbur kalırlar bu modeli getirmeye.
yamahayı şu anda beldeyama-koç tan başkası getiremez. gümrükte el koyarlar.
eminmisin getirilmeyecegine.
**** Chrysler Jeep Ticaret A.Ş. Tarafından ithal edilmeyen araçlar, servis ve parça garantisi dışındadır.-----
bu bir örnektir. chrysler resmi sitesinde yer alan ibaredir. yorum sizin.
yukaradaki, cümlenin açılımı şudur sadece garanti kapsamında olmaz.
aracın hindistan satış fiyatı 2200 lira gibi. hadi gümrük nakliye 4000 olsun 4 bine binilir bu motora