- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar. Bugün itibari ile ehliyet işlemlerini bitirdim şuan tek eksigim bir motosiklet fakat 7-8 ay sonrada askere gidicem ." bukadar kısa bir süre için motosiklet alınmaz" dediginizi duyar gibiyim ama bu ehliyet aldıktan sonra geçen hergün işkence gibi. Nerde motosiklet resmi görsem nerde videolarını izlesem resmen çin işkencesi. Bu işkenceye daha fazla dayanamayacagımı son 1 hafta içinde anladım ve bir 125 cc cros motosiklet almaya karar verdim ama kısa süreli kullanacak olmam nedeniyle fazlada açılmak istemiyorum bu iş için ayırdıgım bütçe 1,250 ytl. Nette araştırmalarım sonucu bu fiyata alabilcegim motor yamaha dt 125 görünüyor.Biliyorum bu motorun yedek parça sorunu olur sonuçta almak istedigim motor 1994 model sizlerden ögrenmek istedigim ;
1)Motor arıza yaptıgında diger 125 cc'lerin parçaları buna uyum saglar mı? ( motor arıza yaptıgında parça bulamamaktan dolayı onu kaldırıp çöpe atmak istemem
)
2) dt 125'i nasıl bilirsiniz?( Saglamlıgı konusunda
)
Bu arada almayı düşündügüm motor;
http://www.sahibinden.com/kelepir_yamaha_crossWQQaXQQ6666895WQQpXQQdisplayitem
Biliyorum motor bayaa yıpranmış görünüyor. Almaya karar verirsem işini iyi bilen bir ustaya göstericem motorunda sorun yoksa dış görünüşünün pek bir önemi yok.
Bu arada sizinde 125cc cross 1250ytl civarı fiyatı olan motosiklet öneriz olursa onlarıda degerlendirmek isterim
Görüşmek üzere...
1)Motor arıza yaptıgında diger 125 cc'lerin parçaları buna uyum saglar mı? ( motor arıza yaptıgında parça bulamamaktan dolayı onu kaldırıp çöpe atmak istemem
2) dt 125'i nasıl bilirsiniz?( Saglamlıgı konusunda
Bu arada almayı düşündügüm motor;
http://www.sahibinden.com/kelepir_yamaha_crossWQQaXQQ6666895WQQpXQQdisplayitem
Biliyorum motor bayaa yıpranmış görünüyor. Almaya karar verirsem işini iyi bilen bir ustaya göstericem motorunda sorun yoksa dış görünüşünün pek bir önemi yok.
Bu arada sizinde 125cc cross 1250ytl civarı fiyatı olan motosiklet öneriz olursa onlarıda degerlendirmek isterim
Görüşmek üzere...
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.