Yamaha Yamaha Dragstar XVS 650 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Şeritler sadece depo ve arka çamurlukta oluyor sanırım,motoru dün gidip gördüm doponun ortasında ve arka çamurluğun ortasından şerit yapılmış.Motorun sahibi arkadaş çok beyfendi birisine benziyordu yandaki şeritleri ve depoda boya olup olmadını sorduğumda bazı modellerin şeritsiz olduğunu ve depoda boya olmadığını söyledi.İşin aslı çok kararsız kaldım.Depo ve arka çamurluktaki şerit ilk sahibi tarafından yapılmış.

Ben öyle olduğunu tahmin etmiyorum ama sen Draggy nin cevabını bir bekle bence,O ne derse o :)

Şimdi gördün mesajını dostum, Dragstarların hepsinde şerit yoktur, Eğer boya yoksa şeritsiz olabilir, motorda boya var ise her zaman anlaşılabilir :)

Şimdi gördün mesajını dostum, Dragstarların hepsinde şerit yoktur, Eğer boya yoksa şeritsiz olabilir, motorda boya var ise her zaman anlaşılabilir :)

İçime su serptin abicim sağol :) şimdi bağladım motoru yarın sabah teslim alacağım.2003 için 11.500 27.000 km nasıl bir fiyat sizce.

forumdan motorunu satmak isteyen olursa (sport versiyonu) alıcıyım.Muhtemelen bugün yada yarın bir motor almış olacağım ama bu şansla bakalım ne denk gelecek :)

Draggy hocam merhaba taksimdeydim bir kaç gündür .. Statör işini bugün halletme şansımız varmı acaba ?

20130330_102742.jpg

:( Sabah sabah olan işe bak. Egzostun üstünde ayaklığın hemen başlangıcında gözüken koruma köprü üstünde fırladı gitti. Düşüyorsun bari köprüde düşme, hadi köprüde düşüyorsun ben bakarken ezilme arabanın altında :(

Draggy hocam merhaba taksimdeydim bir kaç gündür .. Statör işini bugün halletme şansımız varmı acaba ?

İçerenköye uğrayabilir misin hocam?

https://lh3.googleusercontent.com/-...AAAAADqU/5TJq8r1CMpM/s640/20130330_102742.jpg

:( Sabah sabah olan işe bak. Egzostun üstünde ayaklığın hemen başlangıcında gözüken koruma köprü üstünde fırladı gitti. Düşüyorsun bari köprüde düşme, hadi köprüde düşüyorsun ben bakarken ezilme arabanın altında :(

hangi parça hocam anlayamadım ben

Egzos koruması var ya ayaklığın hemen bitiminde egzos üstünde başlayan, 10 santimlik bir parça. Gözlerimin önünde hoplaya hoplaya girdi lastik altına :( Vidalarını bir cins yapmışlar zaten habire gevşiyordu, bu sefer atlamışım sıkmayı. Bu manifold işi de canımı sıkmaya başladı yaww, vibrasyon ve güç kaybı başladı sanki, Devrim istiyor devrim :)

:) aman hocam diğer başlıklar yangın yeri buraya da sıçramasın :) anladım dediğin parçayı, düz olsa hemen hallederdik te eğimli bir parça, ebaya müracaat ederiz noolacak :)

arkadaşlar selamlar, tatlı sohbetler.
bi konuda fikrinizi almak istiyorum.
10.000 11.000 gibi bir fiyata temiz ve masraf çıkartmayacak dragstar bulabilir miyim?
istanbuldayım, hergün eşimle işe gidip gelmek için kullanacağım, yakıt ve yedek parcada masraf cıkartmayacak bi motor arıyorum.
gv250 ye karar verdik gibi. onun avantajları sağlam oluşu, ortalama 100km de 4 litre gibi bir sarfiyatı varmış ve 9,300 liraya 12 taksit de yapılıyor. ve tabiki sıfır oluşuda avantaj. ama zorlarsam bütçemi 11.000 gibi bir nakitde bulabilirim. sizce hangisi daha mantıklı olur?
teşekkürler. selamlar.

:) aman hocam diğer başlıklar yangın yeri buraya da sıçramasın :) anladım dediğin parçayı, düz olsa hemen hallederdik te eğimli bir parça, ebaya müracaat ederiz noolacak :)

Sanırım öyle olacak :) Manifold için TCMK'dan bir elemana yazdım bakalım dönüş yapacak. Arkadaşı yedek parça dükkanını devrediyormuş. Face'den sayfalarına bir bak istersen sana da bir şey lazımsa. Adı TC Özgür Öztürk

Güncel :) .........

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:03 ----------

Ben ebay hariç herhangi bir yerde bulamadım stop camı. Bukadar imkansız olmamalı ama :)

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-yamaha-dragstar-650-1100-classic-stop-cami-4yp-84721-00-112415706/detay

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar