.::Yamaha Dragstar XVS 1100, yine ben, yine talihsizlik::.

Katılım
13 Nis 2014
Mesajlar
77
Tekrardan merhaba.

Bugün egzoz için Topkapı oto sanayine gittim. İki aydır sorunsuz kullandığım motor sanayi sitesine vardığım anda 1 litre yağı yemiş, yağ lambası yanıyordu. Geldiğim noktalara baktım fkat herhangi bir yerden yağ sızdırma problemi de yok. Bu motor neden yağ eksiltir bilen duyan gören varsa, bi fikir paylaşımında bulunursa sevinirim. İdarelik castrol 20W-50 yağ ekledim, yarın komple değiştireceğim filtre ile. Az önce eve geldim yağ göstergesinde bir eksilme yok.

Yardımınız için teşekkürler dostlar.
 
Katılım
2 Haz 2007
Mesajlar
5,075
Bloğu güzelce yıka komple bıraktığın yerde takip et yağ damlatıyor mu? Nerden damlatıyor onu gör yoksa sekman kaçağı var.


Yada çok gazladın giderken
 
Katılım
13 Nis 2014
Mesajlar
77
Evet hocam doğru. 120 ile gittik geldik iğneadaya gitmiştik 3 gün önce.
 
Katılım
13 Nis 2014
Mesajlar
77
Baktım, kontrol ettim yağ kaçağı yok. Tek damla yağ akmamış. Yağıda tamamladığım gibi.
 
Katılım
2 Tem 2012
Mesajlar
4,753
Motosikleti
Hero X Pulse 200
yüksek devirde mavi duman atıyormu baktınız mı?
 
Katılım
13 Nis 2014
Mesajlar
77
Evet baktım, yüksek devirde duman atma problemi yok, yağ yaktığına dair herhangi bir kokuda yok. Az önce yine kontrol ettim herşey yolunda gözüküyor. Ne eksilme var ne akıtma. Çok garip bi durum.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst