Yamaha Delight Aldım!!!

Herkese Merhaba,

İstanbuldayım, sabah gittim yamaha mağazasına 0 delight aldım, şimdi de bu siteye üye oldum, motoru çarşamba gönderecekler, ilk motorum bakalım neler olacak

İlk motorunmuş ben olsam çarşambaya kadar uyuyamazdım. Parayı verince hemen alırım motoru ben, tarzım değil beklemek :cherry:

Hayırlı olsun Çarşambayı selll aldı şarkısı sana iyi gelir :D

Super Moderator
Hayırlı olsun başlangıç için güzel ve pahalı bir skuter.. Kazasız belasız.. Ekipmanı alın hemen.

Sorsan memlekette herkes aç.

:D yeni arkadaş hoşgeldin. Ben bu sitenin troll abisiyim :) çok aldırma mesajlarıma

Hayırlı olsun. Motoru göndericekler derken ev adresinize mi yoksa baska bir yerden magazaya mı (siz mi gidip alıcaksınız?).
Birde eger evinize gonderilecekse full plaka ruhsat vs yapılıp mı gelicek.
Teşekkürler.

Omer

Çok şeker bi skuter hayırlı olsun. Eksesuarlarını da takarsan daha şirin oluyor. :)

Ooooo islatalim bunu ozaman ne ismarliyosun diyen insanlar yavas yavas etrafında mantar gibi türer :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
enejksion ve su sogutma yokmuuuu

Kaliteli ve pahalı bir başlangıç yapmışsınız aynı ilgiyi ekipman alırkende bekliyoruz :) kazasız belasız hayırlı olsun

OO arkadaşlar, dün mesaj yağmuruna tutmuşsunuz başlığı ama ben motoru alalı aylar oldu hatta kaza bile yaptım, motor çizildi falan...

Plaka, ruhsat işlemlerini kendim yaptım.

Ekipmanı da tamamladık.

Ohaaa iyi hörtletmisler konuyu:)) ilk motor alinca ne olcak yazinca icinden demiştim ki motor acemilik ilk once bi yaticak ama bakalim ins olmaz bende yazmiyim demistim;)) sen yazmissin zaten cizik oldu die :))

Her işte bir hayır vardır, fotolarını ekliyim bari:

WLF8bt.jpg

Mohr6h.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar