Yamaha CYGNUS RS mi, KYMCO AGILITY 125 mi ?

özer kardeş ne oldu senin daelim vardı hayırdır yahu ne iş 125lik scooter ilgileniyon

Şubat ayında evim yandı.Bu sezon hayal ettiğim motosikleti almam çok zor.Şehir içinde sağa sola gitmeye bir motosiklete ihtiyacım var. Büyük bir motosiklet sahibi olsak da, büyük bir motosiklet ile şehir içinde her yere gidilmiyor biliyorsun. Şehir içi kullanım için scooter çok pratik. Ayrıca ailede bende başka kullanacak bir kaç kişi olduğu için scooter benim için çok ideal.Uzun ömürlü bir scooter elime geçirirsem bir daha satmam sanırım.

Ö.Z.€.R;1108831' Alıntı:
Şubat ayında evim yandı.Bu sezon hayal ettiğim motosikleti almam çok zor.Şehir içinde sağa sola gitmeye bir motosiklete ihtiyacım var. Büyük bir motosiklet sahibi olsak da, büyük bir motosiklet ile şehir içinde her yere gidilmiyor biliyorsun. Şehir içi kullanım için scooter çok pratik. Ayrıca ailede bende başka kullanacak bir kaç kişi olduğu için scooter benim için çok ideal.Uzun ömürlü bir scooter elime geçirirsem bir daha satmam sanırım.

kardeş geçmiş olsun, mal mülk geçici şeyler cana bi şey olmasın. Hayırlısı olsun inşallah iyi bişey alırsın.

neyse ben bunu bilir bunu söylerim agılıty gazlarsan 1 depo ile 120 km gider daha 4 aylık motorun ne sorunu olur yaw bahriyeli arkadaşın motorundan bahsediyorum akıl mantık olayı değil sakin kullanırsan 150-160 km gider

asm

neyse ben bunu bilir bunu söylerim agılıty gazlarsan 1 depo ile 120 km gider daha 4 aylık motorun ne sorunu olur yaw bahriyeli arkadaşın motorundan bahsediyorum akıl mantık olayı değil sakin kullanırsan 150-160 km gider

Biliyorsan konuş ;ibret alsınlar.
Bilmiyorsan sus ;adam sansınlar
Atasözü

Son düzenleme:

En kötü kullanımımda 150 km gidiyor agility, geçen gün 170 km gittim sakin bir kullanımla...

Celil nerden duydun bilmiyorum ama insanları yanlış yönlendiriyorsun..Biz kullanıyoruz ve gördüğümüzü söylüyoruz.Motoru kullanmasam inanacam sana ya.. Sen en iyisi agility le ilgili yorum yapma. asm ın dediği gibi:

Atasözü

Son düzenleme:
agility 125

En kötü kullanımımda 150 km gidiyor agility, geçen gün 170 km gittim sakin bir kullanımla...

Celil nerden duydun bilmiyorum ama insanları yanlış yönlendiriyorsun..Biz kullanıyoruz ve gördüğümüzü söylüyoruz.Motoru kullanmasam inanacam sana ya.. Sen en iyisi agility le ilgili yorum yapma. asm ın dediği gibi:

Atasözü

valla arkadaşlar ister inanın ister inanmayın motorum 4aylık birdepo benzınle 100km gidiyo
bugün 2500 km bakımın a götürdüm motoru ustaya söyledim motosıklet netform sitesinde arkadaşlar 160km çok rahat gider diyolar dedim biliyorum bisorun var motorda sakın kullanımda 100km gidyo anlamıyorum çok yakıyo

asm

valla arkadaşlar ister inanın ister inanmayın motorum 4aylık birdepo benzınle 100km gidiyo
bugün 2500 km bakımın a götürdüm motoru ustaya söyledim motosıklet netform sitesinde arkadaşlar 160km çok rahat gider diyolar dedim biliyorum bisorun var motorda sakın kullanımda 100km gidyo anlamıyorum çok yakıyo

Var hocam sizin motorda kesin bir sorun. Farklı bir ustaya götürün.

genç kaptan
deneyim olmasına hiç gerek yok söyleyenler var sence 4 aylık agılıty gibi bi motorda ne sorun olurda 1 depo ile 100km gider??

Cygnus, suzuki an 125 kadar bir hacime sahip. Yükseklikte hemen hemen aynı. Tip olarak beğenilmemesinide anlamıyorum. Adamlar ön grenajı biraz öne doğru uzatmışlar; böyle yapmalarının sebebi cygnus'un ön çamurluğunun olmaması. Gayet çağdaş bir scooter görünümünde olduğunu düşünüyorum. Sürücünün ayak koyma yerleride öne doğru alınmış, aynı maxi scooterlar gibi. Böylece iki kişi binildiği zaman gidon bir problem yaratmıyor. Teknik özelliklerine gelirsek cygnus'un diğer scooterlardan önemli bir fark oluşturacak eksisi veya artısı yok. Şimdi fiyatıda oldukça düşmüş durumda; fiyat/performans değerleri göz önüne alındığında diğer scooterlardan daha cazip...

Bir motoru övmek için illa diğer motoru karalamak mı gerekiyor :) Biz Agility şöyle böyle diyor muyuz ? :p

hacı bırak cygnusu tipinde tip yok onun nesini alıcan kymconunda amortisörleri sert lastikleri kötü (değişmeside birsürü para)yakıtıda çok fazla yakıyo gazlarsan 1 depoyla 100-120km suzuki an125 al şimdi fiyatlarıda ucuz 2.249 deposuda büyük suzuki tavsiye ederim

Biraz daha saygılı konuş lütfen..
:cat:
----------

Özer abi,
Kanuni Popcorn 90 al.. :p (anladın sen onu)

Şaka bi yana,
Ben senin yerinde olsam, Suzuki, Yamaha ve Kymco'dan tipi en çok hoşuma gideni alırım.
Çünkü bu motosikletlerin üçü de ON NUMARA...

Son düzenleme:
Tekrar yorumlarınız için teşekkür ediyorum arkadaşlar. Sayenizde az çok fikir edinmiş oldum.Gerçi biraz çelişki var ama...

kardeş yardımcı olabıldıysek ne mutlu yorumları oku harmanla hangisini uygun bulduysan al biz fikirlerimizi yazdık benım gönlüm agility 125ten yana hem görünüş hem serilik açısından yoksa an 125te cygnus rs de çok saglam sctoorlar yani

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar