Yamaha Crypton

wl2d51.jpg

Bu motor konusunda Tümm Arama motorlarını denedim hepsini okudum 2004 Den bu yana ama cok bilgi yok M.T de de kullanıcı bilgileri hakkında 2 sayfalık konu var

Neyse istedigim İlk motorum olucak Ehliyet sınavım Haziranda Motordan istedigim Gezmek amaclı Fiyatı cok uygun işimi görücekmidir Ybr de düşündüm fakat 2.ele güvenmiyorm 0. ıda cok kötü (Depo)

Neyse arkadaslar İstedigim okula gidicem gezicem Cok uzak deil en fazla 100 km
Kac görür Kac Krs yakar

3200 Sanırım plaka ruhsat kaca patlar (Peşin alıcam)

162 Boy 55 kiloyum

Son düzenleme:
Eski motorum tek binersen maksimum 2 lt yakar,taş gibidir,105 görür ama 85'den sonra çıldırır. TATLIHIZ istiyorsan alıp heba etme motoru.

Eski motorum tek binersen maksimum 2 lt yakar,taş gibidir,105 görür ama 85'den sonra çıldırır. TATLIHIZ istiyorsan alıp heba etme motoru.

Hız inan cok önemli deil Ama arkadas cevremde Genelde Ybr var 125 lik cogunlukta tabi onlarlada cok sık cıkmıyorum 4-5 günde 5-6 saat geziyoruz Cok zorlanırmıyım gezerken Zaten bi Ybr düz yolda 120 görüyor

Yamaha Crypton taş gibi motordur arkadaşım siyah modeli vardı herşeyi yaptı motora muğladan izmire falan gitti baya bi zorladı motor banamısın demiyor gidiyor.
sıkıntı yaşatmaz bence bu motor sana.

O yüzden istiyorum Yok alıcam arkadas Olmuyor böyle 3 hafta kaldı

Sen bi aralar Arora alıyodun. Sonra Ybr ci olcam dedin. Şimdide Crypton ? Arkadaşım ne istediğini bildiğinden eminmisin ?

ybr lerle eş gidersin cryptonla diye dùşünüyorum ama ybr daha rahattır bence ybr al hertürlü iyi bi motorcuya gösterin ybr yi öle al derim

arkadaşım bu kaçıncı başlık...karar vermek zordur bilirim...motor aşkı işte...insanın canı hepsinin her renginden ister...anladıkta.......
3 güne bir bu kaç yakar iki kişi çekermi...100km gitsem olumu vs vs vs....cevabını aldığın konularda tekrar başlık açma...
ama aklına takılan bir durum olursa sor sorma demiyorum ama sen hep aynı soruları soruyorsun...al artık ya....
sağlıcakla kal.....

Yeni çıkan Yamaha Cryptonlar beş para etmez..! boşuna para verirsin git eski kasa 100 lük 2003-2004 modellerini al bunlardan bin kat daha sağlamdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar