memnunmusunuz motorunuzdan öneriyormusunuz ?
gayet memnunum. özellikle yakıt çok iyi. bunun dışında vites araları çok kısa olduğu için ön dişliyi 16 yaptım motor biraz daha rahatladı. şehir içinde binmek için çok ideal. 2 kişi 80 km süratle çok rahatlıkla yolculuk yapılabiliyor. çekiş olarak ybr 125 e yakın ama arkadaşımın ybr si biraz daha atak. 110 cc 6.9 beygir motor için gayet yeterli. üst devirlerde azda olsa özellikle sol ayak pedinde biraz titreşim var ama kimine göre titreşim yokda denebilir yani rahatsız edici bir titreşim değil ama yinede bir ybr ile mukayese edildiğinde titreşim azda olsa var. sabah çalışması falan sorunsuz. egsoz sesini ben çok beğendim, pıtır pıtır çalışıyor

en kötü özelliği sinyal açtığınızda uyarı sesi olmadığı için sinyalı açık unutabiliyorsun. göstrege aydınlatması çok kötü. gündüz sinyal açık kalsa bile sinyal ışığının yandığı hiç belli olmuyor. gösterge aydınlatmasının altına led döşemeyi düşünüyorum. sinyal sesi için ne yapmak lazım onu bulamadım.
sonuç olarak motordan keyif almak size kalmış. şehir içinde pratik ve ekonomik aynı zamanda uzun ömürlü kalender bir motor düşünüyorsanız sizi mutlu eder. ama daha güçlü olsun, 2 kişide sayahat ederken 100 km leri göreyim, arada bir uzun mesafede gideyim ve birazda yakışıklı olsun derseniz en kötü bajaj discover 125 st tarzı bir motor sizi daha mutlu eder. ama paranız yeterse konfor ve rahatlık için benim önerim beyaz bir ybr olur:cat: