Arkadaşlar cubcular...Neredesiniz.
Benim de idealimdeki motosiklet.Geçenlerde artçı olarak binme fırsatım oldu...Anlatayım sizlere...Yaşlı bir amcanınmış motor.Daha gıcır gıcır.Ben de almayı düşünüyordum.İnceleyeyim dedim.Bakarken bir amca geldi.Hayırdır evlat dedi.Dedim amca böyle böyle bende motosikletciyim eve gidiyordum gördüm inceliyorum.Amca cepten anahtarları bir çıkardı dumur oldum.Amca dedim kusura bakma senin olduğunu bilmiyordum.Yok yaa memnun oldum hatta dedi.Jawam vardı eskiden ama eskidi artık tamircisi yok,çok yakıyor ve bana ağır geliyor gibi şeyler söyledi.Tamam amca dedim.Sen nerede oturuyorsun dedi.Tarif ettim.Bende o tarafa gidiyorum dedi.Benim gözler açıldı.Amcasın sen...Biraz yavaş git.Yok dede bir kapattı gazı.Gidiyoruz...Bana verdiği kask ucuz bayağı.Ve büyük geldi.Motor zıplayınca kafamda davul çaldırıyor.Dede güzel kullanıyordu ama.Ne bağırtıyor ne yırtıyor.Ama şehiriçinde hızlı gidiyordu.Geldik ineceğim yere.Amca dedim sağol ama hızlı gidiyorsun korktum vallaha.Ahh sen beni gençken görseydin dedi bir dumur daha etti ve gitti.