Yamaha Crypton 110

bu hız olayında yalnız bir püf noktası var.Birçok çin malı motorsiklet 80-90 gibi hızlarla giderken 110-120 gösterebiliyor.hız olayına kanma.piyasadaki birçok cub tarzı modelde aynı durum geçerli.zaten 100km hızdan sonra bukadar hafif motorlarda sen motora değil motor sana sahip oluyor.gitmesine gidersin ancak güvenli bir şekilde duramazsın :) böyle bir durum söz konusu.bana hız lazım durmak önemli değil diyorsan belderia 250 var aynı fiyata. :cat:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
bu hız olayında yalnız bir püf noktası var.Birçok çin malı motorsiklet 80-90 gibi hızlarla giderken 110-120 gösterebiliyor.hız olayına kanma.piyasadaki birçok cub tarzı modelde aynı durum geçerli.zaten 100km hızdan sonra bukadar hafif motorlarda sen motora değil motor sana sahip oluyor.gitmesine gidersin ancak güvenli bir şekilde duramazsın :) böyle bir durum söz konusu.bana hız lazım durmak önemli değil diyorsan belderia 250 var aynı fiyata. :cat:

innova, crypton ve diğer japon cubların göstergeleri doğru gösterir zaten innova digital okuma sistemine sahip! kymco da aşşağı yukarı doğru gösteriyordu..

modenas ı hiç test etmedim ama onunda doğru göstereceğine eminim.

çinlileri tartışmaya gerek yok

innovaları daha çok beğeniyorum bende ama artık sıfırı üretilmiyo onun için crypton araştırıyorum

valla dostum..Cryptondan farklı.. Waveye bak.. güzel motor .. gaz telini cekip bırakınca.. Enjeksiyonu anlıyorsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar