Yamaha Bws Stunt

Yapabiliğim kadar bakalım beğenecekmisiniz bir kaç ay içinde daha iyi olucak vede şuan çalısıyorum bws ile yanlama yapıcam simdilik bunlar var alan trafiğe kapalıdır buyrun

video buradan izleyebilirsiniz
http://www.metacafe.com/watch/2221896//

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mesajlarını hiç beğenmedim ,hayatla dalga geçen bir tutumun var.
Ama motorun iyimiş senden ne kadar memnun olmasa da.:farao:

Mesajlarını hiç beğenmedim ,hayatla dalga geçen bir tutumun var.
Ama motorun iyimiş senden ne kadar memnun olmasa da.:farao:

ne anlamda

zaten en başta kask muhabbetine gireceğinizi biliyordum şöyle açıklıyayım bir trafiğe kapalı alandayım kendimden başkasına zarar veremem iki hareketlere çok alışığım üç bu hareketleri kaskla zor yaparsınız

kaskı mı kullanırım her zaman ama önce lütfen bi emek var sizin yorumlarınızı almak için ekledim bu konuda yorum alayım

bence güzel olmuş gerçekten yapmasıda zevklidir bence

abi sağol bir hayli eğlenceli ah bide xt 125 x olsa

Son düzenleme:
''sağlığa en zararlı şeyse yaşamak'' böyle bişey olmaz sende de yok niye yazıyosun peki?

yaw bırakın yaşasın adam ya :)
Motor ne kötü bakıyo öyle :mrgreen:
Başka hareketler var mı Burak'cm :queen:

lastikler kabak olmuş...değiştir bence...lastik mi yaktın ne yaptın....:queen:

güzel hareketler ama tehlikeli...

Hareketler güzel arkadaşım başarılar ama en azından kaskını tak ne olur ne olmaz ;) trafiğe kapalı yerde yapıyosun ama yinede tak sen kaskını :cat:

Harika , motor BW's nede olsa alemin en iyi scooter'i hala elimin altında 2007 model..

helal olsun.gayet başarılı.kask konusunda yorumusuzm ama arkadaş kendi kafasını düşünmüyosa benim ne haddime?yada sizin ne haddinize?

kültür meselesi dir arkadaşlar kask takmak

trial yapanlar lycralı tulum giyeler koruma yoktur tulumda açık kask takarlar çenesiz

trial yaparken sadece kafasının dikine mi düşüyo insan da çenesi açık kask takıyolar

bir sürü düşmede çeneyi veya burnu gidona vurmak yüksek ihtimal veya kaya ya

dediğin gibi rahat edemiyolar onlarda ama en azından kask takıyolar

bir sürü trial cı kolunu bacağını kırdığı için sezonu kapatıyo abi nasıl olsa vücut koruması takmıyoruz deyip kask tamı takmasınlar

kaskın en azından sembol olarak ifade ettiği bişey var arkadaşlar birde eldiven aynı öneme sahiptir

kask ve eldiven olmadan motosiklet kullanılmaz

trial yapanlar lycralı tulum giyeler koruma yoktur tulumda açık kask takarlar çenesiz

trial yaparken sadece kafasının dikine mi düşüyo insan da çenesi açık kask takıyolar

bir sürü trial cı kolunu bacağını kırdığı için sezonu kapatıyo abi nasıl olsa vücut koruması takmıyoruz deyip kask tamı takmasınlar

kaskın en azından sembol olarak ifade ettiği bişey var arkadaşlar birde eldiven aynı öneme sahiptir

::plus1::

:cat: :cat: :cat: :cat: :cat:

Başka Yorum Yok, Yoruma Gerek Yok...! ::plus1:: ::plus1::

Çok doğru bende KyCd ninde dediği gibi başka söze gerek yok
:bestmt:::plus1::::plus1::::plus1::::plus1::::plus1::

bende scooter kullanıyorum sadece kask+eldiven takıyorum bana göre yetiyor :cat:

hurricane_cbr kardeşim çok teşekkür ederim sana özelden atarım artık

saxofon abi teşekkür ederim

kuvvetmira teşekkür ederim üstat rap tek yol

marv abi teşekkürler

cgl 125 açıklaman bilgilendirici ancak benim kültür seviyem kask takıp takmamla ölçülemez beni tanımıyorsun bile böyle bir şey yazman kırıcı o kask takmıyo kültürsüz dediğin belki senden daha iyidir

şunu açıklıyayım kask kask evet kask takmayı destekleyen ve takanlardanım zaten bunu belirtebilmek içinde video da motosiklet.net ibarisi var izleyenler sitenin verdiği bilgilendirici mesajları alsın die yaptığım şey sadece bana zaralı olucak ki stunt yapan arkadaşlar onun zevkini bilir bizde kafa kol kırma korkusu yoktur kolumuzu kırsak iyileşmeden motosiklette alırız soluğu ben burada kask takmamakta bir kötülük görmüyorum...

arbetus sağol abi
jeynajeyna ewet abi nazillideyim ben ve kuş adasına gelmişliğim çoktur BWS ile

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar