bwstürk aynen senin gibi bende 12 yaşımdan beri bws100 kullanıyorum 2000 model sarı bws ım var 33000 kmde hala taş gibi canavar .senelerdir zewkle biniyorum ve başka bi motorun bu kadar zevkli olacağına inanmıyorum

bwsden 0-60 kmde hızlanmasında daha hızlı bi motor görmedim benim canavar 4- 4bucuk saniyede 60 km yapıyor buda insana inanılmaz bir zewk weriyor haliyle şehir içinde senden daha çabuk hızlanabilen bi aracın olmaması buyuk bır haz oluyor

. yokuş aşa denemelerde ayrı bir zevk ben 3 kişi yokuş aşa ( 3 kişi 250kg civarı toplam

) 115 gördüm 3 kişi olunca daha bi adrenelin oluyor insanda herkes yusuf olunca

. motor 10 yaşına basmış olmasına ragmen yayla yollarını bilenler vardır dik rampa toprak yolda gene 3 kişi cıktım banamısın demiyor hala.. japonları hakkaten tebrik etmek lazım binlerce defa adamlar öle bi motor yapmışki mubarek dağ keçisi canawar

2000 model bwsler bir başka 2007 lerinede bindim ama hiç zevk vermiyor eskileri gibi bi gün boluda dolaşıyorum motorla kırmızı ışıkta durdum yanımada 2007 bi bws durdu yeşil yandı ben fırladım 30 40 m fark attım cocuga soraki ışıkta yetişti bana aga dio bu motor ne böle benımkı daa yeni gitmio böle

. yakıtıda aslında o kadar cok deil bu kadar artıların yanında solda sıfır kalır benım bws kmde 0,15 yakıyor sehir içi... şöle bi baktımda baya yazmışım ama napıyım bws keyfi anlatmakla bitmiyor yaşamak lazım...

bu topiği açan arkadaşada teşekkür ederim yaşadıklarımı sizinle paylaşmış oldum hepinize hayırlı kazasız sürüşler dilerim..