Anaaa bu motor 2 zamanlı mı ?? Bir yaşıma daha girdim:cyclopsan
happy birth day to youuuuuuAnaaa bu motor 2 zamanlı mı ?? Bir yaşıma daha girdim:cyclopsan
Selam arkadaşlar benimde 2006 kırmızı bws var şu an 17.900de ve taş gibi geçenlerde denedim 16 tl benzinle 145 km yaptı ve neredeyse tamamı şehir içi trafikte ve limitlerde kullanımda oldu. bu arada ne marka yağ kullanıyorsunuz ve memnunmusunuz?
yok orjnal rengi ztn 2000 model bu eski modellerden sarı ve kırmızı vardı :wiinkk:
kesinlikle eskiler daha güçlü youtube'de ibreyi sona dayayanlar var(bu arada ibre 140)
Bir depo ile kaç km yol yapabiliyorsunuz arkadaşlar ?
dostum bende de 2007 model var ama düzde 90 nı geçmiyo alet yokuş aşşağı 95 rodajınıda güzel yaptım hayır hız merakım yok ama genelde herkes senin dediğin gibi 110-120 yaptım deyince benim motordamı bişey var diye düşünüyorum
birde ibreden şüpeleniyorum motor 90 dan sonrada hızlanıyomuş gibi geliyo ama ibre sabit 90'nı geçmiyo
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:31 PM ----------
bizim motorlarda kesici varmı acaba ustaya sordum lafı geveledi bi cevap veremedi:mrgreen:
Selam arkadaşlar benimde 2006 kırmızı bws var şu an 17.900de ve taş gibi geçenlerde denedim 16 tl benzinle 145 km yaptı ve neredeyse tamamı şehir içi trafikte ve limitlerde kullanımda oldu. bu arada ne marka yağ kullanıyorsunuz ve memnunmusunuz?
arkadaşlar,size birşey sormak istiyorum.bakımları yapılmış bir BWS ile,sürat sorun olmadan,sakince,geze geze,tabii,bagaj sorununu çözmek için,topcase takarak,TÜRKİYE turu konusunda fikirleriniz nelerdir?
slmm mrhba bende bws kullanıcısıyım heryerde yannnama düz yolda 95 i geçmiyo arkaya orjnal büyük lastiğini taksam farkedermi ve performance eksozundan bulmam gerekiyor nerden bulabilirim şu anda arka lastik 3.50-10 2000 model 21000km de