- Konu Yazar
2006 dan beri faal olarak kullandığım atom karıncamın BWSmin çalışmasında anlayamadığım ve akıl erdiremediğim bir sorunu var yaklaşık 1 aydır düzeltmeye çalışıyorum bir türlü kaynağını bulamadım brigün sıradan bakımını yaparken karbüratörünü paramparça bozdum ve tekrar temizleyerek topladım hava filtresini vs hepsini ne aklınıza geliyorsa bujilerine kadar bakımını yaptım marşa bastım tık yok akü bitti marşa basmaktan ayaktan çalıştırmaya çalıştım yok çalışmadı neyse dedim havada bayağı karardı dedim yarın devam ederim ertesi gün tekrar çalıştırmaya uğraştım 20 dakika ayak marşına bastım yayı heralde artık ben kopacağım bırak beni diyorduki pıtpıtpıt çalıştı motor daha sonraki zamanlardada ilk çalıştırmada 1 2 dk marşa basmam gerekti düşündüm tekrar bir bakayım belki parçalarında bir sorun var ancak hiç alakası bile yok herşey olması gerektiği gibi herhangi bir sorunuda yok benzin musluğunda mı sorun var acaba dedim baktım ondada yok ancak ilk çalıştırmada 1 2 dakıka beni zorluyor sizce neden olabilir ? bu arada motoru çalıştırdım diyelim gideceğim yere gittim 15 dk sonra tekrar marşa basıyorum yine 1 2 dakıka uğraştırıyor sizce neden olabilir ?