Selam arkadaşlar,
Motorunuz gerçektende harika bizimde size lafımız yok..Ama dün akşam ortaköyde 2 elemana rastladım birinde agility birinde bws vardı.. Yanlarına gittim ve sordum hangisi daha hızlı diye? Eleman abi kymco tabiki dedi ve 140 gittiğini söyledi(oha dedim bende benimki max 115*120).Bws si olanda kymco daha hızlı dedi ve bws 2007 modelmiş..
Şunu söylemek isterim hız konusunda bizi geçemezsiniz bunu biliniz
NOT:Aşağıdaki cevaba istinaden bunları yazıyorum yoksa hiçbir motorla motorumu kıyaslamak ya da s..dik yarıştırmak niyetinde değilim.
burak09´isimli üyeden Alıntı
abi agality bws geçmiş kusura bakmayın ve yanlış anlamayın açıklıyorum
kullanıcısı kötü bi bws ye denk gelmişsindir geçersin ancak bemimki yada tarık(bwsturk) daki bws lerle kaldıralım sen yarıladığında ben biitiririm zevk için bilen işten anlayan bi bws denk gelirsen durumun vahim ayrıca iki kişi durmadan uzun yol yaparım 95 100 gider dinlendirme bile motoru bas git ama bakımlı ve max km su son benzin fiatlarından sonra yardırarak kullanırsan 11 krs yakar max saygılar
06bluedragger,Bws harbi güzel motosiklet,hızı kaçtır bilirmisin ? Yakıtı öğrendim çok fazla değil maksimum 13-14 ykr yakıyor.
06bluedragger,Gel deneyelim 36 milyarlık arabanın ki de şaşacaksa vay halimize
izzetçim neden banlandın bilmiyorum inş geçicidir..:rendeer:
bws türünün en harikasıdır hertürlü modifiyeye acıktır..
bws son hızı orjinal motora sahip iken ve küçük jant ve lastiklere sahip olduğu için 100 dür
ama silindir büyütüp büyük jant takarsan hızı 130 u buluyor şahidim..
kadran konusuna gelince ben aerox la 100 le gidiyorum yanımdaki arabanın dibine kadar girdim bende 100 gösterirken araba 90 ı gösteriyordu..
yani demekki scooterlerin çoğunda 10 km sapma var..
ayrıca agilitiy 140 vuramaz boşuna sallamayın onuda denedim silindir harici herşeyiyle oynadık karbüratör değiştirdik buji değiştirdik acık hava filitresi taktık vs vs son 110 vuruyor baskada gitmiyor..
:cherry: bidaha dişine göre rakip bul bence:cherry::cherry::cherry:bws bence de efsane bir motor..Kymco agility i almadan önce düşündüğüm yegane motosikletti ama 4 zamanlı tercih ettim.Bws iyi olsa da yolda yaptığım kırmızı bir bws ile kapışmamda bws nin arkada kalması agility nin sınıfında en güçlü motor oldugunu bana gösterdi..