Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
celıl ybr
Olabilir .
Olabilir .
abi agality bws geçmiş kusura bakmayın ve yanlış anlamayın açıklıyorum
kullanıcısı kötü bi bws ye denk gelmişsindir geçersin ancak bemimki yada tarık(bwsturk) daki bws lerle kaldıralım sen yarıladığında ben biitiririm zevk için bilen işten anlayan bi bws denk gelirsen durumun vahim ayrıca iki kişi durmadan uzun yol yaparım 95 100 gider dinlendirme bile motoru bas git ama bakımlı ve max km su son benzin fiatlarından sonra yardırarak kullanırsan 11 krs yakar max saygılar
yok arkadaşım bizler gaza gelmeyen bwscileriz değilmi kardeşim burak (burak09) ama biz motorumuzun yapabileceklerini söylüyoruz arkadaşlar bizi yanlış anlamasın bizler sadece bws kullanıcıları olarak konuşuyoruz ve hiçbir zaman 4 zamanlı ile 2 zamanlı kıyaslanamazagility e lafımız yok ama belliki kendilerini bayağı yükseltmeye çalışıyorlar belkide motorlarını yamaha gi,bi bir marka ile kıyaslamak içindir neyse kısacası BURADA AGİLİTY VS BWS YAPMIYORUZ SADECE YAMAHA BWS yi tartışıyoruz ve 100 üzerinden 100000000000000 veriyoruz tüm agilty cilere duyurulur
![]()
sedatss,Dostum yeminle araba ile 140 ile gidiyorum agility yanımda gidiyor şok oldum.
sedatss,Dostum yeminle araba ile 140 ile gidiyorum agility yanımda gidiyor şok oldum.