Yamaha anahtarlığımı gonderdi !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim de geldi anahtarligim :) dün motoru sattim bugun teselli hediyesi gibi oldu artik 1-2 sene sonra cbf 600 yerine fazer aliriz yamaha nin kıyagina karsilik :p

ARKADAŞLAR benimkide geldi hem de yaklaşık 1 ay falan oldu... Çok güzel bi anahtarlık yanlı üye olurken (ğ.ç.ş) böyle harfler kullanmayın adres te sorun çıkabiliyomuş....

Benimki de geldi, we all love you yaaaaAAaamaaaAaaaahaAAaaaa...... :p
E ben honda alacakım amaaaa... Napcam şimdi :queen:

Mersin İl Temsilcisi
arkadaşlar 1 saat önce YAMAHA BENİM DE ANAHTARLIĞIMI GÖNDERDİ...

ARKADAŞLAR benimkide geldi hem de yaklaşık 1 ay falan oldu... Çok güzel bi anahtarlık yanlı üye olurken (ğ.ç.ş) böyle harfler kullanmayın adres te sorun çıkabiliyomuş....

senin dediğin gibi CBR600RR arkadaşım Benim adresim de yohk türkçe karakter ama nerdeyse 1 ay oldu hala yamaha dan ses seda yhok acaba motoru var mı die araştırmamı yapıyolarda yolluyolar bende yhok da o yusden motosiklet.

:queen:

Selam Sevgili Mt Cİ Kardeslerim Benim Anahtarlarim Da Dun 9:30 İtİbariyle Elime Gecmis Bulunuyor Anahtarlarim Diyorum Cunku 3 Taneydi Ben Simdi 5-10 Defa Daha Uye Olucam Tanidiklara Hediye Ederim Yamasi Olanlara Ozellikle Sizde Uye Olaya Devam Edin Cunku Yolluyolar

Mersin İl Temsilcisi
senin dediğin gibi CBR600RR arkadaşım Benim adresim de yohk türkçe karakter ama nerdeyse 1 ay oldu hala yamaha dan ses seda yhok acaba motoru var mı die araştırmamı yapıyolarda yolluyolar bende yhok da o yusden motosiklet.

:queen:

YOOO, formu doldururken soryo zaten makinanızın markası nedir diye, orda yazılanlarda yoksa "diğer" seçeneğini tıkladımdı. ama yine de gönderdiler...
var ya, bedava bi anahtarlık için açılan topice bak, kaç okuyan, kaç tane yazan kişi var. boş mezar var mı acep, üye olalım da belki mezartaşıyla verirler :p:queen: :queen: :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim ki de geldi. Mt katalog u ile beraber.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
He he...
Yakında nobel yamaha ödülünü de bize verirler. Keh keh...
6 taneyle ben alırım herhaldeeee.....
:queen: :queen: :queen:

ben 3 kere uye oldum 3 unu de yoladılar ucude farklı adres olunca anlamadan yollamıslar 3 de 2 gun once elıme gecti

Ya Ben üye Oldumda Bana Daha Gelmedi Yaw Nolcak şimdi Bekliyorum Ama Gelmedi 15 Günü Geçti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar