YAMAHA 45 Z 2695 PLAKALI SİYAH RENK 2005 MODEL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ARKADAŞLAR 02.12.2005 CUMA GÜNÜ 45Z2695 PLAKALI ARACIM ALAŞEHİR/MANİSA DA ADİ BİR HIRSIZ TARAFINDAN ÇALINDI MOTOSİKLETİM TÜM TÜRKİYE DE ARANMAKTA AMA BEN SİZLERİN, YANİ MOTORCU KARDEŞLERİMİN DE YARDIMINI İSTİYORUM. MOTOSİKLETİM 2005 MODEL SİYAH YAMAHA YBR 125 VE 45 Z 2695 PLAKALI ADAMLAR PLAKAYI SÖKMÜŞ VEYA SAHTE PLAKA TAKMIŞ OLABİLİRLER AMA MOTOR VE ŞASİ NOSUNA DOKUNAMAZLAR. ARKA ÇAMURLUKTA KAMIKAZE VE STOP LAMBASININ OLDUĞU YERDE DE BEKİR YAZIODU + JANTLARIN ORTALARINA KIZGİ HALİNDE BEYAZ FOSFORLAR YAPIŞTIRMIŞTIM.MOTOSİKLETİN SİYAH RENGİ ÇOK AZ OLDUĞU İÇİN LÜFTEN 155 İ ARAYIP ŞÜPHELİ ÇALINTI BİR MOTOSİKLET OLDUĞUNU SÖYLEYİN YOKSA ÇOK ZOR BULUNUR MOTORUM :pale: PLAKASIZ VEYA PLAKALI GÖRÜRSENİZ 155 E İHBAR ETMEYİ UNUTMAYIN LÜTFEN. HEPİMİZİN BAŞINA GELEBİLİR BU ŞEYLER YARDIMCI OLACAĞINIZI UMUP ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM HEPİNİZE...
101946710.img.jpg
48485042.img.jpg

hemşo geçmiş olsun...üzüldüm...bende salihli tayfasındanım...gül gibi motoru çalmışlar... :jocolor:

parçalamsınlarda adiler...

Moderatör (forrap)
nicoba, geçmiş olsun dostum...Umarım bir an önce bulunur motorun.Siyah ybr diğerlerine oranla daha az piyasada bu bi avantaj bulmak açısından...

Geçmiş olsun arkadaşım.
Çok üzüldüm...
Umarım bir an önce bulunur.

dostum büyük geçmiş olsun
Umarım bir an önce bulunur üzüldüm

Hayinler ...!

dostum geçmiş olsun.. HAYİNLER ...! bende adana'dan bir YBR kullanıcısı olarak uzüntülerimi bildiririm. Motorun belirgin özelliklerinin yanında şase nosunuda verse idin ama neyse.. bende bu ralara bakacagım.. tekrar üzüldüm geçmiş olsun..:pale:

kardeşim geçmiş olsun bende siteye yeni üye oldum manisa merkezdenim ben eğer burqalarda görülürse motorun bütün arkadaş çevresine motorun özelliklerini verdim umarım karşımıza çıkar sana haber veririz tekrar geçmiş olsun

gecmiş olsun arkadaşım umarım bulursun ya aklıma geldi bu gibi durumlarda sigotadan para falan alınıyormu acaba

ciersiz şerefsiz dalaksızlar. ulan gül gibi motoru çalmışlar. topunun Allah belasını versin. Hırsızlara ölüm. bulunca ellerini kesicen bu adamların sora bakalım yapabiliolarmı bidaa hırsızlık.

en yakın zamanda bulunur motorun kardeş inşallah. :cat:

allah kahretsin böylesil insanları arkadsım sanada gecmiş olsun umarım kavuşursun motoruna

numaniko' Alıntı:
ciersiz şerefsiz dalaksızlar. ulan gül gibi motoru çalmışlar. topunun Allah belasını versin. Hırsızlara ölüm. bulunca ellerini kesicen bu adamların sora bakalım yapabiliolarmı bidaa hırsızlık.

Yok be açıktan bi bujiyi paralel kabloyla münasip bi yere monte edip verecen gazı, içinde hissetsin bak bi daha yapıyor mu?:cherry: Yada bağlayıp arkaya gezdirecen sokak sokak...

İnşallah bulunur arkadaşım tez zamanda.. Geçmiş olsun.

geçmiş olsun kardeş bende bir ybr hayranı ve ybr sever olarak üzüntünün hissedebiliyorum inşalah bulunur motorun ...

benimde yamaha R6 çalındı ben ne yapayım kardeş üzülme allah yukarda bunu sakın hiç bir zaman unutma kardeş çalındığı gün benim motor hiç üzülmedim allah gördü dedim o kadar

gecmıs olsun hocam bursada benden sorurulur soz bakcam makınenı ısallah bulursun ama cenc fılan olursa ısın zor

Kardeş çok çok geçmiş olsun derdin anlıorum ve çok büyük bi dert.Allah düşmanımın başına vermesin dencek türden

kardeşim inşallah bulunur bulunmazsa çalana ecel olsun dileklerimle.... affetmeyeceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar