Yamaha 2017 Eylül Fiyat Listesi

Katılım
2 May 2014
Mesajlar
280
Cehenneme kadar yolu var çekilselerde kendi araçlarımızı kendimiz üretmek zorunda kalsak
 
Katılım
11 Haz 2012
Mesajlar
3,535
Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Bir şeyler yapalım diyorsunuz ama millet hala yetiştiremiyor 0 km motosiklet almaya.Parası yok,gidiyor kredi çekiyor yine alıyor.Neden bu fiyatlardan alıyorsun diye sorunca "sen ne karışıyorsun bana param var alıyorum diyor."

Bundan bir kaç yıl önce benzin zamlarını protesto etmek için benzin almama eylemi vardı.İş yerinden bir kaç arkadaş baktım yine benzin almış araba ile geliyor.Dedim "böyle bir protesto var neden katılmıyorsunuz?Hem hükumete söylenip duruyorsunuz hem gidip benzin alıyorsunuz."Arkadaşlar da "Yaa biz arabasız yapamayız alışmışız,benzin almasak ne olacak ki?"

Kusura bakmayın ama bu şartlar altında bu kafa ile daha çok zam yaparlar.Bir yandan devlet vergi üstüne vergi,diğer yandan distribütörler döviz kurları düştüğü halde bu vergilerden bağımsız zam üstüne zam...Ama millet yine almaya devam eder.Görün bakın yine ortalık R25 ten geçilmeyecek.
 
Katılım
11 Nis 2015
Mesajlar
545
Tricity 125 14.300
Tricity 155 21.000
Kasa, malzeme kalitesi herşeyi aynı, mt-125 ile mt-25 gibi arada bir fark yok.
Arada en fazla 3 HP oynar, fiyat farkı 7000tl :)

Piaggio medley İtalyan olmasına rağmen üretimi İtalya olmadığından onada zam gelecek diye duydum yetkili servisten ama emin değilim eğer zam gelmez ise medley daha güzel bir motor nmax 'e oranla.
Nmax 155 'e 15.500 vereceğine üzerine 2.000tl koyar xmax 250 alırım.
R25 e söylecek laf yok , 250cc sınırını aşmamasına rağmen 23.400 TL , nasıl olsa alacaklar diyorlar sanırım ama şu an hiçbir cazibesi yok bence.
Gider dominar 400 alırım 17.000tl ye ,


Şu günlerde motor alacaklara Allah kolaylık versin,
 
Son düzenleme:
Katılım
4 Nis 2010
Mesajlar
344
Motosikleti
BMW F900XR
Motosikletimin değerinin arttığına mı sevineyim, almak istediğim motosikletin fiyatının arttığına mı üzüleyim bilemiyorum. Çelişkilere yol açan bir ülke, insanın aklını oynattıracak bir vergi düzeni.
 
Katılım
25 Eyl 2016
Mesajlar
368
Ya yanlış anlamayın da bu adamlar tüm dünyada satış yapıyor biraz da bizim para kurumuzun ve vergilerimizin suçu yok mu? R1 avrupada 18.995 Euro 78bin TL yapıyor fakat 1.300 euro asgari ücretli bir adam 15 ayda alıyor. Biz de 110 bin TL biz de 85 ay sürüyor. Normalde kur çevrilmez ama adamlar 78 bin TL vergili karlı satarken biz de 110 bin TL. Yani kalan fark genel olarak vergi farkları. Yani biz de masum değiliz ülke olarak eksiğiz. Oradaki bir işçiyle aynı mali almak için neredeyse 6 kat fazla calisnamız gerekiyor
 
Katılım
24 Ağu 2016
Mesajlar
394
Ahahaha az önce facebook da gördüm listeyi dedim forum karışmıştır, karışmış hakikaten. Bunlar daha iyi günlerimiz. Gerçi Mt-07 yi 26.400 e aldım 6 ay önce artık hangi iyi günden bahsediyorsak...
 
Katılım
8 Ara 2011
Mesajlar
694
Nasılsa oy veren kitle motosiklete pek binmiyor. Adama soruyorum dolar euro cok yükseldi ne olcak diyorum. Banane dolar borcum yok diyor. Araba fiyatlari cok arttı diyorum artacak tabi o kadar yol yaptilar. Akaryakit fiyatlari da cok artti diyorum artacak tabi yol yaptilar diyor. Zihniyet böyle olunca bu ülkede daha çok zam yaparlar.
 
Katılım
8 Eyl 2016
Mesajlar
2,484
Tepki koyalım diyoruz da tepkimiz bile pasif bizim.Motor almayalım benzin almayalım evde oturduğumuz yerde ışıkları açıp kapatalım.Yada balkondan tencere tava çalalım.Belki düşürebiliriz bu tür eylemlerle.
 
Katılım
29 May 2017
Mesajlar
235
Ya bu Yamaha neyine güveniyo da bu kadar zam yapıyo r25 23.400 olmuş artık kimse r25 almaz r25 devrimi bitti mt 07 olmuş 37 küsür o paraya 4 silindir cb 650 f alınıyor KTM devri başlasın :cat:
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
31 Tem 2012
Mesajlar
662
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motosiklet süren kişiler bilinçli neyin nereden geldiğini çoğunlukla bilen kişiler.O yüzden doğru olanı yapacağını düşünüyorum.
 
Katılım
17 Ocak 2016
Mesajlar
636
Fiyatlar makul, boş boş konuşmayın. 2023'te dünya lideri olmak istiyorsak bunları görmezden gelmemiz lazım.
 
Katılım
4 Eki 2016
Mesajlar
463
elimde satılık 2015 model bor var 500 000 tl 2023 te %192813721893 karla satılır...
 
Katılım
3 Ara 2011
Mesajlar
892
ulan hiç acımıyolar sağdan soldan çatır çutur.
Bi kawa bi yamaha. Sırdaki japon gelsin.
Ulan kendileri ufak zamları zenci bunların.

bgEpzY.jpg
 
Katılım
6 Tem 2014
Mesajlar
1,890
Hiç bir şey olmaz.Yapabiliyorsan yığacaksın tüm motorcuları bir yere önce ne kadar büyük bir kitle olduğunu göstereceksin.Bir şey değişmezse bu sefer yola çıkacaksın.Gündemi belirlemen lazım.

Benim dediğim ne yapılmalı değil bu dediklerini bile yapabilen çıkmaz , türkcell'in ensar vakfı sponsorluğuna karşı ne oldu , hiç , Selim Yaşar'ın hayır oyu verdiler diye Karşıyaka'ya karşı sponsorluğu çekmekle tehditi sonrası Pınar ürünlerine ne oldu , hiç.
Bundada aynısı olur.
Yoksa emin ol yapabilsek senin dediğin kadar etkili olur.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst