Yalova'dan merhabalar benden de

Yeni üyeler buraya yazıyormuş ben de yeşillendireyim burayı bari :) Yalova'da yaşıyorum Kıbrıs'ta okuyorum R25 ve Suzuki Intruder m800'üm var 800 benim değil babamın tabi :D Yalova ve çevresi veya Kıbrıs'ta motorcu arkadaşlarım varsa bu forumdan tanışmak isterim, teşekkür ederim :mrgreen::king::king:

hoşgeldin.
sanki geçenlerde seni diş hastanesinin oralarda gördüm gibi :)
bende yalovalıyım, ancak balıkesirde yaşıyorum, 2 hafta önce felan gelmiştim siyah cbr ile

Hoşgeldin dostum. Yalovadayım ben de. Kısmetse 10 güne alıyorum ehliyeti. bugün bi r25 gördüm fatih caddesinde belkide sendin :))

merhaba dostum bende yalovadayım mat siyah regal var bende çiftlikköydeyim

çok iyi motor hocam özdilek'e sık uğruyorum tanışırız umarım bi ara :)

2 3 gündür motoru sürmüyorum yatıyor ben değildim fatih caddesindeki o yüzden hayırlısı olsun bu arada :)@XleonaL

O da ben değildim ama karşılaşırız umarım bir gün :) @LynXMaSTeR

BEKLERİM DOSTUM

çok iyi motor hocam özdilek'e sık uğruyorum tanışırız umarım bi ara

Dostum beklerim herzaman çiftlikköy sahil mobilde emekli diye bir tekne var sahile masa atıyoruz.
kızlı erkekli bir grup görürsün gelince direk oraya bekliyorum şimdi yaz ya ondan dolayı kapalı mekana girmiyoruz
özdilek tarzı yerlere orda masa sandalye atıyoruz kuma veya denize oturuyoruz müsait olduğun zaman beklerim ben
hep ordayım ::cheeeeer

çok iyi motor hocam özdilek'e sık uğruyorum tanışırız umarım bi ara

Dostum beklerim herzaman çiftlikköy sahil mobilde emekli diye bir tekne var sahile masa atıyoruz.
kızlı erkekli bir grup görürsün gelince direk oraya bekliyorum şimdi yaz ya ondan dolayı kapalı mekana girmiyoruz
özdilek tarzı yerlere orda masa sandalye atıyoruz kuma veya denize oturuyoruz müsait olduğun zaman beklerim ben
hep ordayım ::cheeeeer

Bugün Leman'a gittim vakit bulursam gelmek isterim hocam çok teşekkür ederim teklifin için :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar